![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| |
| |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ne fazla kaçmış pek anlamadım ama kızmıcaklar bana karşı savaş açacaklar onu biliyorum bu işin eğlencesi ben kaç defa bunu benzeri konu açtım yani onları gerçekten sinirlendiricek bişi değil |
| |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| sen bittin cadı seni parçalıcam. aa yeter be nedir senden çektiğimiz. kesinlikle sen iyi bi konu hakediyosun. du sen bakalım. bu arada yorum yapacaklar arkadşlar lütfen saç rengine göre yapmasın. haksızlık olmasın. başıma geleceği biliyom çünkü :muhahaha:
__________________ ![]() |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
puhahahaaa eylülüm var sedam var daha bii sürü canlarım var onlar beni korurlar sarı kafa admin keramettin seni | |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| Alıntı:
![]() ne iğrenç resimler buluyosun ya.. ben veriyim cevabını.. ilk 2 resimde beni andırıyo o da benim gibi zayıf.. diğer resimlerde saçları dolayısıyla kime benzediği malum olan garibim Can'a oldu kaynadı arada | |
| |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bu ne ben kız mı erkek mi :6: böööyykk erkekten kıza dönme desem olurmu ya ığraşmadan edemiyosun gülaycım şaka olduğunu biliyorum ama yinede; ben bizim forumun erkeklerine böyle benzetme yakıştıramıycam ya hepimiz pırlanta gibiyiz ondan yorum yapmıyorum :muhahaha: yakıştıramam tanıdığım arkadaşlarıma böle bişeyi ya onlar her nekadar benle ara sıra uğraşsalarda olmaz |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| Alıntı:
messy seni tebrik ediyorum büyüksüün | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |