![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
fotoğrafını koyduğum çoğu ünlü bebeklerini kucaklarına aldı bile.ama ben hamileliğin onlara ne kadar yakışıp yakışmadığı konusunda görüşlerinizi belirtmeniz için böyle bir konu açtım ![]() Angelina julie ![]() Nicole Richie ![]() Salma Hayek ![]() Halle Barry ![]() Britney Spears ![]() Milla Jovovich ![]() Kate Holmes ![]() Kate Hudson ![]() J.Lo ![]() Naomi Watts ![]() Cate Blanchett ![]() Gwyneth Paltrow ![]() Christina Aguilera |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bencede en çok selma hayek ve britney şişmiş bence o ne davul gibi evinizin obeziteleri:haha: gibi olmuşlar ama şanslılar para ile hemen zayıflayabiliyorlar ![]() en çok bence gwyneth cate yakışmış bende çok beğendim bunları yani sadece karınları şişmiş biride göbeğini açmış kepaze koca karnını bi marifet sanıyolar herhalde hamileyken göbek açmayı alla allah ya utanmıyolar bizimkilerde bunları görüp iğrenç bi şekilde sokaklarda geziyolar ıyyyyykkkkkkkkkk :6: aklıma geldide |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
Eva Herzigova ![]() jennifer gardner ![]() uma thurman ![]() jessica alba ![]() brook shields ![]() gwen stefani ![]() heidi klum ![]() melanie brown ![]() maggie gyllenhaal ![]() keri russell ![]() victoria beckham ![]() liv tyler ![]() melissa joan hart |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |