![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
|
:by: içimi bir bilsenn... :grin: :015dk4: ![]() içimde koca bir dünya taşıyorum.. :innocent: ![]() benim dünyam paylaşılabilir.. :wink: ![]() bu dünyayı seninle paylaşabilirim... :wub: ![]() senin dünyanıda paylaşabilirim...:wub: ![]() ona yer açabilirim..:sadfull: ![]() benim olmanıı...:redface: ![]() elimi tutmanı.... :clap: ![]() sana şöyylee sarılıp uyumayı istiyorum... :WOT: ![]() seni kocamannn sewiyorummmm... :wub: ![]() seninle olunca keyfime diyecek yok.... :w00t: :biggrin: ![]() hayır... beni yüz üstü bırakıp gidemezsinnn... :cry: ![]() peki öyle olsun..hoşçakal.. :vurkendini: ![]() __________________________________________________ __________
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |