![]() |
| | #13 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
oo en cok hosuma gıden klavyemdır kıyıpta kullamam bıle onu ama tatılden geldıgımden berı onu kullanıyorum aslına eskıden cok superdı yazılar yoktu cok faydası oldu bakmadan yazmamda ama kardesım ıkıde bır klavyeyı degıstırıp duruyordu ve bı gece boyle yapmıs cok sınırlenmıstım ama saygılarımla ...
|
| | |
| | #17 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
luften klavyeme laf atmayın alınır cok eskıdır bıraz bunak herseye alınıyor ama napalım ya dedıgım gıbı cok sevıyorum eskı halını gorcektınız pırlanta gıbıydı ben beyazdı yazı felam yoktu etrafında bıraz daha kullanıcam ben bu klavyenın resımlerını arklara atıyorum bazen gulmek ıstedıklerınde yada sıtelere komık resımler bolumune o yuzden bıraz daha duracak gıbı saygılarımla ...
|
| | |
| | #20 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| benim bir abimde var bu tarz bir klavye.... yine kırmızı ışıklı ne Q klavye ne F klavye.. özel oyunlar için üretilmiş bişey. özel ekranında oyunun tüm kontrolleri ve istatiskleri görünüyor bilgisayarla alakalı her türlü şeyi onun üzerinden kontrol edebiliyosunuz. ve kapladığı alan herhangi bir klavyenin kapladığından iki kat büyüklükte... manyak bişey....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |