![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Arkadaşlar bana karşı yapmış olduğu bu savaştan ötürü benim gibi masum bi meleğide cehenneme sokacak kadar sinirlendirdiler yaa işte o yüzden sulçinin kısmetini kapatmaya karar verdim ve size göstermemi istemiyodu gerçek yüzünü ama koycam selçuk kim sizde görün:angry::angry:Arkadaşlar ayrıca bu sadece bi başlangıcın sembolüdür...diğer erkeklerede konum gelcektir ( hiç değişmiyem listemdeki sıradakiler( cemal,mami,can(belki ii davranırsa canınkisini açmam )) ![]() |
| |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| puhahahaha :haha::haha: işte konu budur yani :muhahaha: selçukta kısmet mısmet kalmadı artık.. sulçiiii konu gör konu :haha: bu arada gülaycım diğer erkeklere yap istediğini ama ortağıma dokunma o aslında özünde çok iyi bi insandır ben kefilim ![]() ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
kaldırın şu fotolarıı.. bu ne yaww.. hemen de karşılık vermen mi lazım hıı ben eğlenceli konu açıyom senin yaptığına ne demeli![]() gıcık jopo
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| süper yaaa :haha: selçuk fotoğrafın yıkıyo ortalığı :haha:canım benim senin konunuda gördüm ama yorum yazmadım malum :17:(professyonel yaptığı iş buymuş demekki,,, benimde çektiğim bir çizgifilim vardı onu koysaydık heralde daha çok raabet görürdü ,,,, yok yok neysem acıdım selçuk'a: yinede kendi çapında bişeyler yapmaya çalışmış saygı duymak lazım ![]()
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
selçuk ya, abi senin o jartiyerli fotodan sonra baya bi kıllanma olmuş..naptın sen böyle, duş jeli diye yanlışlıkla bioxcin mi kullandın? :haha: kızma abicim, battı balık yan gider, ya da kaçınılmaz tecavüz durumları..gülüyoruz işte ağlanacak halimize..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
cemall.. sen bari malzeme verme şunlara ![]() sırtıma bi bıçak saplandı sanki![]() mamii.. önünde saygıyla eğiliyorum:worshipjesus: gıcık işte nolcek illa kapatıcak kısmetimi hıh
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |