![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| İşte beklenen an geldiiiiiii!!!! Size maminin canınki kaadar olan acılı hayatı anlatmaya başlıyorum:xmajere:bunları yazmaya elim varmıyo önce aşağıdaki şarkıyı bi açın ve öyle okuyun hayatını inanın size ii gelecektir:xmajere:İşte başlıyoruzz...kendinden dinliyelim ![]() annemin karnından savaş vererek doğmuşum...bi o kadar zor zamnlarımda hep güçlü durmaya çalışmışım..işte gördüğünüz fotom benim güçlü kişiliğimin bi anısından... ![]() Daha sonra bu dazlak kafayla güçlü olmayacağımı farkına vararak kendime bi tarz yaratmaya çalıştım ama galiba çökeltmişim ![]() ![]() ibilgisayarda uzman olmamın ilk sinyalleri...o zamnlar nerden bilim bilgisayarın elle kullanıldığını ![]() ![]() işte annemin mama yedirmeye çalışıp benim sinirlendiğim anlar...en sonunda dayanamayıp alıyodum elime içkiyi BATSIN BU DÜNYA BEEEE diyerekten keyfe geliyodum ![]() o kadar hırslı kararlı ve güçlüydüm ki çabuk sinirlenip etrafıma alevler saçıyodum ama bunun içinde bi yol bulmuştum dışarıya bağırma abi kendine bağır işte o zamnlardan bi fotom ![]() Ahhhhhhhh gençlik yıllarım arkadaşlarla lunaparka gidelim dediydik nerden bileyim bizim mülayimin korkusu olduğunu oyuncaklara karşı(çaktırmayın bizde korktuyduk hiç belli değil ama dimi )![]() Ahan benim kuzen şerafettin yalpak...o zamnlar çok samimiydik...elimizde olmayan durumlardan çöpçülük yapıyoduk köşe kenarlarda...kedilerle savaşıyoduk bi balık kılçığı için ![]() anammmmmmmmm benim amca oğlu...o kadar ii anlaşırdık kiii beni çok sewdiğinden sadece satırla kovalardı...sewmediklerini siz düşünün hallerini ![]() amca oğlundan o kadar korkmuştum kiii ajanlara sığınmıştım o da ne sığınma buldu yine bi piskopatların biri ![]() şimdide biraz ailemden bahsedeyim size...bu annem mahmure babam sarhoşken beğenmiş annemi...napsın adam uyanıkken bişi diememiş olan olmuş ![]() bu da bi dayımmmmmmm nası ama bi ara kafaya taktıydı yeni stil yapacam diede fazla ileri gitti erkeklikte gitti ![]() ayyyy benim biricik halam biraz dönmelere benzesede yinede çok sewerim kendilerini ![]() kendime döneyim birazda şimdi...işte büyüdüm büyüdüm veee pek bi karizma bişi oldum...napalım pek iş bulamıyodum bende dedim karı kız peşinde dolaşacağıma onlar gelsin dolaşsın die jimnastik hocası oldum.. ![]() bunlar artık bana yetmiyodu biraz daha eğlence istiyodum...bu da bi düğünden nası oynuyom ama bana bayılırlardı kızlar oynamama ![]() ehhh düğünün yararı oldu tabi buldum bi tane sewgili...gündüzleri gezerdik iki kedi gibi..ama malesef çabuk bitti babası bizi görünce dağ bayır beni kovaladı ![]() sonra dj olim dedim yapamadım napalım bu bilgisayar gibi değil tıklıyamıyon bi yerine ![]() ben ise en ii bildiğim iş adminliğe döndüm...ama bu iş bayaa bi gizlilik gerektiriyodu bende mecbur battaniye kullanıyodum ![]() nereye gitsem bilgisayarım orda olmalıydı tabii adminlik zor iş..bende yeni icadımı geliştirdim nası ama koçlarım ![]() ![]() bütün ihtiyaçlarımıda karşılalam gerekiyodu oturduğum yerden bende bu yöntemleri buldum ![]() ![]() ![]() bazı üyelere karşı çok sinirlendiğimden azıcık şiddet uygulamak zorunda kalıyodum... ![]() Anammm bi üye azali çıktı bende kaçma yolu anca böyle bulabildim ![]() bilgisayarla o kadar iç içeydim ki en sonunda doktoru boyladım... ![]() ben bilgisayardan çıkmak istedikçe windows bana tehtidler savurup duruyodu durduk yere:xmajere: ![]() VEeeeeeeee yıllar geçti ben size bu satırları yazarken artık derecesini bile sayamadığım gözlüklerden yazdıoğım kadarıyla hayatımı anlattım...çok acıklı olmakla beraber benim buuu ihtişamli vee namıdeğr ailemi tanıtmaktan çok mutluyum...hepnize saygılar ve sevgiler dostlarım:xmajere: ![]() BİTTİ... beni koruyunn dostlarrrrr hepsini ben yazdım ama bunu pek beğenmedin inş. siz beğenirsiniz![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| gülay kızım sen akıllanmıycan dimi cemal can mami walla artık seni allaha emanet ediyoruz ama gerçekten çok süperdi hep mamiye uyan resimleri bulmuşun sarışın falan güzel olmuş tebrikler:clap: güzel olmuş cnmcım kumacım![]() ama mamiden allah korur artık seni:haha::63:tepe sersemi yapmasın seni gülze olmuş fazla uzun sıkıyo bence bu tam kıvamında:17: tşkler kumacım:muhahaha: |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| Alıntı:
canım sen merak etme... seda ve ben varken kimse sana bir şey yapamaz... bu arada eline sağlık bu da güzel olmuş....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |