Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Eğlence ve Oyun Parkı > Komik Resimler

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-Mart-2008, 21:58   #1 (permalink)
Backstreet's Back!

Talking Maminin hüzünlü hayatına hoşgeldiniz...

İşte beklenen an geldiiiiiii!!!!

Size maminin canınki kaadar olan acılı hayatı anlatmaya başlıyorum:xmajere:bunları yazmaya elim varmıyoönce aşağıdaki şarkıyı bi açın ve öyle okuyun hayatını inanın size ii gelecektir:xmajere:

İşte başlıyoruzz...kendinden dinliyelim

annemin karnından savaş vererek doğmuşum...bi o kadar zor zamnlarımda hep güçlü durmaya çalışmışım..işte gördüğünüz fotom benim güçlü kişiliğimin bi anısından...

Daha sonra bu dazlak kafayla güçlü olmayacağımı farkına vararak kendime bi tarz yaratmaya çalıştım ama galiba çökeltmişim

ibilgisayarda uzman olmamın ilk sinyalleri...o zamnlar nerden bilim bilgisayarın elle kullanıldığını

işte annemin mama yedirmeye çalışıp benim sinirlendiğim anlar...en sonunda dayanamayıp alıyodum elime içkiyi BATSIN BU DÜNYA BEEEE diyerekten keyfe geliyodum

o kadar hırslı kararlı ve güçlüydüm ki çabuk sinirlenip etrafıma alevler saçıyodum ama bunun içinde bi yol bulmuştum dışarıya bağırma abi kendine bağır işte o zamnlardan bi fotom

Ahhhhhhhh gençlik yıllarım arkadaşlarla lunaparka gidelim dediydik nerden bileyim bizim mülayimin korkusu olduğunu oyuncaklara karşı(çaktırmayın bizde korktuyduk hiç belli değil ama dimi)

Ahan benim kuzen şerafettin yalpak...o zamnlar çok samimiydik...elimizde olmayan durumlardan çöpçülük yapıyoduk köşe kenarlarda...kedilerle savaşıyoduk bi balık kılçığı için

anammmmmmmmm benim amca oğlu...o kadar ii anlaşırdık kiii beni çok sewdiğinden sadece satırla kovalardı...sewmediklerini siz düşünün hallerini

amca oğlundan o kadar korkmuştum kiii ajanlara sığınmıştım o da ne sığınma buldu yine bi piskopatların biri

şimdide biraz ailemden bahsedeyim size...bu annem mahmure babam sarhoşken beğenmiş annemi...napsın adam uyanıkken bişi diememiş olan olmuş

bu da bi dayımmmmmmm nası ama bi ara kafaya taktıydı yeni stil yapacam diede fazla ileri gitti erkeklikte gitti

ayyyy benim biricik halam biraz dönmelere benzesede yinede çok sewerim kendilerini

kendime döneyim birazda şimdi...işte büyüdüm büyüdüm veee pek bi karizma bişi oldum...napalım pek iş bulamıyodum bende dedim karı kız peşinde dolaşacağıma onlar gelsin dolaşsın die jimnastik hocası oldum..

bunlar artık bana yetmiyodu biraz daha eğlence istiyodum...bu da bi düğünden nası oynuyom ama bana bayılırlardı kızlar oynamama

ehhh düğünün yararı oldu tabi buldum bi tane sewgili...gündüzleri gezerdik iki kedi gibi..ama malesef çabuk bitti babası bizi görünce dağ bayır beni kovaladı

sonra dj olim dedim yapamadım napalım bu bilgisayar gibi değil tıklıyamıyon bi yerine

ben ise en ii bildiğim iş adminliğe döndüm...ama bu iş bayaa bi gizlilik gerektiriyodu bende mecbur battaniye kullanıyodum

nereye gitsem bilgisayarım orda olmalıydı tabii adminlik zor iş..bende yeni icadımı geliştirdim nası ama koçlarım

bütün ihtiyaçlarımıda karşılalam gerekiyodu oturduğum yerden bende bu yöntemleri buldum

bazı üyelere karşı çok sinirlendiğimden azıcık şiddet uygulamak zorunda kalıyodum...

Anammm bi üye azali çıktı bende kaçma yolu anca böyle bulabildim

bilgisayarla o kadar iç içeydim ki en sonunda doktoru boyladım...

ben bilgisayardan çıkmak istedikçe windows bana tehtidler savurup duruyodu durduk yere:xmajere:

VEeeeeeeee yıllar geçti ben size bu satırları yazarken artık derecesini bile sayamadığım gözlüklerden yazdıoğım kadarıyla hayatımı anlattım...çok acıklı olmakla beraber benim buuu ihtişamli vee namıdeğr ailemi tanıtmaktan çok mutluyum...hepnize saygılar ve sevgiler dostlarım:xmajere:

BİTTİ...

beni koruyunn dostlarrrrrhepsini ben yazdım ama bunu pek beğenmedin inş. siz beğenirsiniz

"SoLuğun baLını çeken öLümün gücü yetmemiş güzelliğini aLmaya..
BeLkide cehennemdeyim..
Umrumda değiL! "
angelnick isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-Mart-2008, 22:01   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

Ahan da bomba patladı gülaycım valla süper olmuş eline sağlık bu kadar da çabuk beklemiyodum resimler olağanüstü gülmekten öldüm :haha:
Downpour isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-Mart-2008, 06:05   #3 (permalink)
Backstreet's Back!

Mamiye oku dedim ama inş. okumuşturcanım evet biraz yazılarda hata olabilir geçikmesin nie konu ani bi şekilde o o an aklımda ne varsa yazdım

"SoLuğun baLını çeken öLümün gücü yetmemiş güzelliğini aLmaya..
BeLkide cehennemdeyim..
Umrumda değiL! "
angelnick isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-Mart-2008, 08:26   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

messy marvin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gülay kızım sen akıllanmıycan dimi cemal can mami walla artık seni allaha emanet ediyoruz ama gerçekten çok süperdi hep mamiye uyan resimleri bulmuşun sarışın falan güzel olmuş tebrikler:clap: güzel olmuş cnmcım kumacım

ama mamiden allah korur artık seni:haha::63:tepe sersemi yapmasın seni gülze olmuş fazla uzun sıkıyo bence bu tam kıvamında:17: tşkler kumacım:muhahaha:

messy marvin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-Mart-2008, 12:12   #5 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
angelnick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beni koruyunn dostlarrrrrhepsini ben yazdım ama bunu pek beğenmedin inş. siz beğenirsiniz

canım sen merak etme... seda ve ben varken kimse sana bir şey yapamaz... bu arada eline sağlık bu da güzel olmuş....
Alt 12-Mart-2008, 13:40   #6 (permalink)
Aktif Üye

gerçekten güsel olmuş.Seni sitenin sürekli hata vermesi engelleyemedi ve konuyu açtın sonunda,ellerine sağlık
Alt 12-Mart-2008, 15:19   #7 (permalink)
Backstreet's Back!

mAmi_bSb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şu an kızmam lazım ama bende gülüyorum. valla ne deyim cidden süper olmuş. ama dayıma dicem seni adamı ne hale getirmişsin :muhahaha:

mAmi_bSb isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-Mart-2008, 17:23   #8 (permalink)
Banned

gülay bu süper olmuş ya , diğeri gibi çok uzun olmamasıda iyi olmuş . valla koptum gülmekten:haha::haha::haha::haha:
emmacemrew isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-Mart-2008, 22:23   #9 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
backstreet_boys Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım sen merak etme... seda ve ben varken kimse sana bir şey yapamaz... bu arada eline sağlık bu da güzel olmuş....
ben yine söylüyorum siz 3'ünüz yolda yürürken bile dikkat edin

good friends are like angels you don't have to see them to know they are there

It's funny how life can take new meaning
You came and changed what I believe in
The world on the outside is trying to pull me in
But they can't touch me
Cause I GOT YOU
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-Mart-2008, 23:02   #10 (permalink)
Forum Polisi

can11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

senin okulunu biliyorum en çok sen dikkat et

good friends are like angels you don't have to see them to know they are there

It's funny how life can take new meaning
You came and changed what I believe in
The world on the outside is trying to pull me in
But they can't touch me
Cause I GOT YOU
can11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil