![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
|
Jeff Green 32 yaşinda, Arizona/ABD'li bir adam.. bir sure once karisini kaybetmiş...kadin 29 yaşinda kalp krizinden ölmüş.. sevdigi birini kaybetmek her insani sarsar ama bu adam nasil sarsildiysa artik, karisinin topraga verilmesine 1 gun kala "onu kaybetmenin acisina dayanamiyorum, alip eve geri getiricem" diye ayaklanmiş... cenaze işleriyle ilgilenen gorevlileri arayip bunu onlara da soylemiş ve izin istemiş, adamlar şaşirmişlar ama nasil olduysa izin vermişler.. Jeff Green böylece "karicigim 7 kat topragin altinda olacagina evimizde olsun" diyerek almiş karisinin ölüsünü eve getirmiş... bununla bitmiyor, adam bir de "karim espri anlayişi gelişmiş bi kadindi" diyerek onu yeni kahve sehpasi yapmaya karar vermiş!!!! Tam 6.000.00 $'a cesedin bozulmasini engelleyecek şekilde ozel olarak tasarlanmiş koskoca bir cam masa yaptirmiş, ve kadini o camin icine yerleştirip masa diye salonun ortasina koymuş!!!
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| hadi ya ben yok sandım da koydum daha doğrusu görmedim nese görmeyenler görür artık gece de kitlerler of ya yine eylül kızacak bana:confused5::confused5:
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| insanlar şaşırmış artık..bu ne yaa hmy:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |