![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
cameron diaz ![]() Avril Lavigne ![]() Beyonce ![]() Ashlee Simpson(geriçi bunda işin içine sonradan estetik falanda girdi ama )![]() Scarlet johanson ![]() Lindsay Lohan ![]() Mandy Moore ![]() Eva Mendes ![]() Nicky Hilton ![]() Britney Spears ![]() Charlize Theron ![]() Denise Richards ![]() Jennifer Aniston ![]() Jessica Alba ![]() Nelly Furtado ![]() Reese witherspoon ![]() victoria backham ![]() Christina Aguilera ![]() Pink ![]() Gwen_stefani ![]() Amy Winehouse |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
cameron diaz Britney Spears Denise Richards Reese witherspoon Christina Aguilera Gwen_stefani Bunlara yakıştırdım ben sarı saçı diğerlerini yaşlı göstermekten başka bi işe yaramamış bi de cehaletimi affeyleyin ama bu Nicky Hilton Paris'in kardeşimi?Hiç beğenmedim ama sarı hali siyahtan daha güzel aslında ikisi de iğrenç ![]() Britney süper bir kız ona herşey yakışır ya çookk güzell ama sarı saç ayrı bir yakışıyor ![]() Christina off o kızın güzelliği eşsiz derece Ve siyah saçlı daha asi görünse de ben sarı saçlı halini çook beğeniyorum aşırı yakışıyor Marilyn Moore ya da çok benziyor bu haliyle ama o mavi gözler ve bir de sarı saç oldu mu süper...Camerona söz yetmez zaten her hali güzel gerçi ben siyah saçlı halini daha çok beğensem de sarı saç da yakışıyor ![]() Reese şeker kız o ya "Bu nasıl sarışın" dan mı alışığım bilmiyorum ama ben onu koyu renk saçla düşünemiyorum belki de sarı boyanın aşırı derece de yakıştığı çok nadir kişilerden diyebiliriz yani onu böyle kabullendik artık ![]() Denise.. onu pek tanımam ama sarı daha iyi... Gwen stefaniye de bence sarı saç çok daha yakışıyor aynen reese gibi onu öyle kabullendim ![]() Destan yazdım ![]() Neysee paylaşım için çok sağol elifingocum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Orijinal saçları daha hoş durmuş hepsinde.Sarı saçı güzel taşıyabilen sadece birkaç kişi var Jessica Alba,Charlize Theron,Scarlett Johanson,Ashlee Simpson,Avril Lavigne ve Cameron Diaz.Diğerlerinki hoş durmamış. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
:haha: ilahi Mami ya:haha:ama burada sarışınlığın en en en çok yakıştığı hatunu belirleyecek olursak Charlize Theronu tek geçerim valla.bir bayan olarak benim favori hatunumdur kendisi erkekleri düşünemiyorum |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |