![]() |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
9.resimdeki süleyman demirel değil mi ![]() ![]() en güzeli 3. ama.. trafikte benzerlerini görüyoruz ne de olsa.. güzel düşünülmüş
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| o artık geleneksel oldu jacop bence güzel oluyo özellikle okulda öğretmenlerin arabalarına çok komik şeler yazıyolar gülmekten yerlere düşüyom ya :haha::haha:
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 21
|
vayy be!!birileri sonunda tozlu araba camına 'beni yıka'dan başka yazacak ya da (çizecek desek daha doğru olur aslında) bişeyler bulmuş.helal olsun.hepsi çok güzel.ama en çok ikinciyi beğendim aslında düşündüm de sonuncusu daha güzel.biris arabama böyle şeyler yapsa uzun süre yıkatmazdım heralde,adam sanatını icra etmiş,biraz kalıcı olsun en azından |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ABD, Kadikoy Yaş: 28
|
ya adam agir sapikmis bu kadar super yapilmaz, yikanmaz bi daha bunlar ...
__________________ 7x24 Müzik : http://7x24music.blogspot.com |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |