![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
arkadaşlar seneler önce dinlediğim bir müziği bir türlü bulamıyordum çünkü kimin söylediğini ve şarkının adının ne olduğunu bilmiyordum.ama geçen gün pat diye adamın adı aklıma geldi.bu iş nasıl oldu demeyin bende anlamadım valla ama klip süper,lütfen izleyin ve yorumlarınızı benimle paylaşın.http://www.youtube.com/watch?v=YQKegElRAcA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| iyi yapmışsın valla. herkesin bu konuyla ilgili söyliyeceği bişeyler kesin vardır. ![]() bu arada sevindim valla sonunda pc ne inmiş. sonunu doya doya izle artık
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
epey eski bir klip aslında, 2002 veya 2003 yılında çıktı sanırım, ve dans müziklerinin de güzel klipler eşliğinde sunulabileceğini kanıtlayan bir klipti..zaten mami'de çok ii özetlemiş..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |