![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mart-2008 Yaş: 27
|
:haha::haha:ilk şakayı belki hatırlayanlar vardır...:haha::haha: http://www.pikniktube.com/v/c0eb1217...e/u/160555/yuh http://www.pikniktube.com/v/cbed5200...95/eşek_şakası
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
o birinci videodaki oyunu bende oynadım valla afedersiniz altıma yapcaktım(ama yapmadım)küçücük çocuğa yapılırmı bu şaka hakketen en büyük eşşek şakası. herneyse bide oyunun en basında sesini sonuna kadar açın yazıyo bizde açtık tabe en sona geldiim bide çarptım duvara anam önümde şeytan gibi bişiy valla balkona kaçtımda 2 saat eve giremedim...bi daha öyle daracık labirentli oyun oynamadım. hatta oyun oynamayı bile bıraktım.
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
bide gülmek isteyen varsa youtube dramatik komedi yazıp bol bol gülebilirler. bide şahanın liselim ve kireç çözücü videolarını izleyin. gülmekten ölürünüz ![]() D :
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
bendeniz ilk şakayı bizzat hatırlıyorum efenim..bu şakayı ilk gördüğümde gülme krizine girmiştim ama sonuç olarak ben de yakalandım ve bütün gece kendime gelemedim aynısı değil ama bi benzeri=(
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |