![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
| http://www.youtube.com/watch?v=ChkFtdzDKxs öldüm bittim ben izlerken böyle bişey olamaz uzun süredir bu kadar duygulanmamıştım :haha: nasıl anlatsam bilmiyorum kelimeler yetmez bence hemen izleyin
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Adam berbat konuşsa nolur ki.Yabancılar da böyle İngilizce konuşuyor en bozuğundan ama bize normal geliyor.Yorumalr da kötüydü.Ben ne olursa olsun Fatih Terim'i seviyorum.Kötü yönü birkaç taneyse iyi olanı yüzlerce... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
fatih terimin kendine laf eden yok zaten.... ben de ettirmem bende çok seviyorum çünkü onu ama çok komik video zaten kendide gülüyor orda konuşurken ![]() vat ken ay du samtayms.... sam bi okazyon :haha::haha::haha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
can merak etme, tam metin burda.. ulan ben dinlerken utandım yaa, nası bi ingilizce bu yaaa.. it doesn't matter for us, for me. big games easy than the other games, unfortunately. everytime is we have the control the games, under the control the games, during the games, we have the some possibility, some big chances, some big okazyon, something like that but, what can i do, sometimes. it is the football, that is the football. something happened everything is something happened. but anyway, now is in the tabele, we have to see the situation, now is second position, and, one point more, i don't want to see the back, i want to see the front and i hope so tomorrow my team's ... özellikle altı çizili kısımlar yardı geçti, büyüksün be fatih baba..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
onun o kelimeleri vurgulayışları filan felaket yaaa... ilk izlediğimde gülmekten gözlerimden yaş gelmişti. yinede bizzat kendinden duymak can açısından ii olurdu da şimdilik şansına küssün... something happened everything is something happened ne demektir????:haha::haha::haha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Sanki hikaye anlatıyo we have the control the games,under the control the games,during the games=))) it's the fıtbul,that's the fıtbul=)=)))))) helal hocama be oxford'da mı öğrendin nasılda şakıyo bülbül gibi=)))
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |