![]() |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| seni bulacam oğlummmmmmm ![]() muthıs bı yetenek oyunculuk. ayarı fazlada olsa da; kı hele hele trt ıcın valla ben denk gelırsem asla kacırmam. canım sıkılıncada youtube dan acar ızlerım
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
off ya bende boş gözüküyor. Şu Ankara 2 sulh mahkemesindekileri bulursam zaten fena pataklıcam. Bu ne yaw insanları bilgi edinme özgürlüğüne kısıtlama resmen, AİHM'ye mi gitsem ne
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ben bu programı ilk murat'ın koyduğu videoyla tanıdım o günden beri programında adamında hastasıyım manyak rol yapıyor adam ya canı sıkılan morali bozulan gülmek isteyen otursun izlesin. seni bulacam oğluuuummm u insanların diline doladı valla ![]() şu 2. videoyu da izlemiştim ama başka bi kadın vardı onda bu parayı nerden buldun teyzemden çaldım diyordu bide ben küçükken beni 2. kattan aşağı atmışlar ondan sonra böyle oldum diyodu orda kopmuştum ya bir numara ![]() ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! Konu ChAoS@yeal tarafından (25-Kasım-2009 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |