![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mart-2008 Yaş: 27
| Bilenler cevabı hemen söylemesinler... lütfen 1 MİLYON NERDE * FARZEDİN Kİ 3 KİŞİYİZ VE BİSİKLET ALMAYA GİDİYORUZ BİRLİKTE..SORUYORUZ BİSİKLETÇİYE, FİYATINI 30 MİLYON DİYOR.BİZ DE 10 AR MİLYONDAN 3 KİŞİ 30 MİLYON VERİYORUZ.ALIYORUZ GELİYORUZ BİSİKLETİ. SONRA BİSİKLETÇİ YANLIŞ YAPTIĞINI,BİSİKLETİN ASIL FİYATININ 25 MİLYON OLDUĞUNU FARKEDİYOR.ÇIRAĞINA 5 MİLYON VERİP,BU PARAYI BİZE DAĞITMASINI SÖYLÜYOR.ÇIRAK DA AKILLI YA,BÖLMEK DE KOLAY OLSUN DİYE 5 MİLYONDAN 2 MİLYONU CEBİNE ATIYOR.BİZEDE 3 MİLYONU 1 ER MİLYON OLARAK ÜÇÜMÜZE DAĞITIYOR. ŞİMDİİ.. 10 AR MİLYON VERMİŞTİK,1 ER MİLYONDA ALINCA ADAM BAŞI 9 MİLYON Vermiş oluyoruz. 3X9=27 MİLYON EDER.2 MİLYON DA ÇIRAĞIN CEBİNDE VAR 27+2=29. EEEEEE??? 1 MİLYON NERDE??
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
|
ayy ben çılldırıcıımmm:haha::haha::haha::haha:bulamıyorum yaa bence bu soruda bi hile var :confused06:daha çözemedim ama yakında çözerim :muhahaha:*** ben işi çözdüm galiba sen harcadığın parayı saıyosun bence 1 milyon cebinde
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
o 1 milyon kdv olarak devlete gitti...:muhahaha: sorunun cevabını ne zaman veriyim.... ya da önce ben size bir ip ucu veriyim sonra bulunmazsa sölim cevabı... matematikte işlemin doğruluğunu kanıtlamak için ilkokul hocalarımız bize ne yaptırırdı... sağlama.... şimdi böyle düşnerekteeennnn basit bir kaç işlem yapın arkadaşlar....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
aynen budur cevap. tebriklerkısaca sorudaki hesaplama hatalı.
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mart-2008 Yaş: 27
| Alıntı:
tebrikler arkadaşlar...:muhahaha::muhahaha:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |