![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
İnegöl’ de ikamet eden işçi emeklisi Recep Çıttır isimli vatandaş 2001 yılında ev telefonunu 1500 YTL fatura gelmesinin ardından ev telefonunu iptal ederek cep telefonuna 4500 YTL’lik kontör yükledi. Telefonuna 72 bin kontör yüklettikten sonra 6 yıl boyunca ancak 32 bin kontör harcayabilen Çıtır, Turkcell tarafından Türkiye’nin en iyi müşterisi kabul edildi. Yaşadıkları ile ilgili açıklama yapan Recep Çıttır, şunları söyledi "2001 yılında ev telefonumuzu kaçak yoldan kullanan bir şahıs 1500 YTL fatura gelmesine neden olmuştu. Ben de bu olay üzerine kızdım ve ev telefonunu iptal ettirdim. Ardından Turkcell bayiine giderek 4500 YTL değerinde kontör almak istediğimi söyledim. Yetkili önce yüzüme şaşkınlıkla baktı. Benden şüphelendi. Benim aklımı kaçırdığımı sandı. Ben de parasıyla değil mi diyerek isteğimi yerine getirmesini tekrarladım. Daha sonra bana ödediğim 4500 YTL’ye karşılık 72000 kontör yüklendi. 6 yıldır kullandığım kontörlerin ancak 32000 adetini harcayabildim ve şu an 4094 kontörüm hala mevcut. Aldığım yüklü miktar kontörün ardından Turkcell her ay 500 kontör hediye göndermeye başladı. Ayrıca yol hizmeti ve tatil imkanları gibi fırsatlar sundu.”dedi. :20::20::20::20::20::20:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
demekki yüklüomuş:muhahaha: hella olsun valla adama takdie ettim yurdum insanından arada bi böle kıvrak zekalar çıkıo
__________________ ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| 2006 yılının mayıs ayında üniversitelerdeki gnctrkcllfest yarışmalarından toplam 55.000 kontörüm olmuştu. 25.000'ini 1000ytl gibi paraya dönüştürmüştüm. 10.000'nini ortağıma verdim. Kalan 20.000'nini hala kullanmaktayım. Kalan kontör: 2000 küsür. Hediye kontörler hattıma yüklendiğinde ilk işim 8091'i aramak olmuştu: "Hattınızda; on-bin-iki-yüz-elli-yedi kontörünüz bulunmaktadır" demesi inanılmaz bir hazdı. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |