![]() |
| | #11 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
ben a takımını izlerdim we tabiki sabrina tek dizimdi... power rangersı deli gibi izler oyunlarını bitirmeye çalışırdım ayrıca şimdi olsa yine izlerim ay savaşçısı tabikidee ah mamuroo ahhh =/
__________________ ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 25-Ocak-2009 Bulunduğu yer: AnTaLYa Yaş: 18
|
o günleri çok iyi bilmesekte o 80li yılların dizilerinin tekrarlarının gösterimlerini ve 90lı yılların(biz doğduktan) sonraki filmlerini(çizgi filmler de dahiil) izlmek çook güzeldi biz ne kadar o dönemlerinin sonlarına doğru yaşamış olsakta harbiden o dönemlerde hayat başkaydı bu 2000 li yıllar o yıllara göre o kadar değişik kii insan düşününce inanamıyoo nasıl bu kadar değişebildik diyee ...ama teknoloji ve yeni sistemler derken değiştik gittik farkında olmadan ve şimdi o günleri anıyoruz , şimdi farkına varıyoruz herşeyiin..ve zamanın ne kadar değerli olduğunuu şimdi anlıyoruuz.. ![]()
__________________ = ![]() Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim.. Ve Gizlediklerimde Gizliyim.. Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin.. Aklım Sukütu Sever benim.. Çünkü çok agir ödeştik biz Hayatla.. Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim.. Üç Noktalar Koymaz Bana.. . Saygılarımla ... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 12-Şubat-2010 Yaş: 20
|
90'lar en guzelıydı.ben cok ıyı hatırlıyorum ozamanlar cd falan yoktu koıcaman kdıkdortgen seklınde vıdeo vardı Almanyadan ablam ortanca ve kucuk ablama videolar yolluyordu.O zamanlar BSB'nın getdown wardı 6-7 yasındaydım bole donup duruyorlardı yıuvarlak bı yerde hatta nıck takla asıyodu Ne guzeldi 90'lar saklamcab oynanırdı embel tumba ,atari,joistik kırardık cokcanam...İnsanlar ıyıydı ,para coktu huzur vardı zannımca..Boyband lar vardı...kafa ağrıtan sarkılar yoktu.sımdıkı gbi neyidüğü belirsiz sanatcımsılar yoktu...Cok ozledım o yılları ama yabcak bısı yok..umarım Allah bıze o gunlerı aratmaz....En kotu gunumuz boyle olur...
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |