![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
* - Anne benim param bitti, babama çaktırmadan para yollar mısın bana? - Annen banyoda, daha dün para yolladım, baban. * Anne: bensimdiotobüsebiniyorumkapatmamgereksoforkiziyorb izial Kız: başüstüne alırım almasına da şu kelime aralarına boşluk yapsan, kelime aralarında 1e bas lütfen Anne: böyledahaçokseyyazıyorumamapekisatırbitinceneyapıc am KIz: elinin körünü yapcan anne. herife kaza yaptırıcan. gelince anlatırım. hadi iyi yolculuklar * Annemin ilk cep telofunun arifesindeki ilk msg'ı: "Kizim ben annen" * Arkadaş uçaktan iner, telefonunu açar annesinden mesaj: “a” sonra anne aranır "anne nedir o a?" "'Allaha emanet olun'un a'sı kizim.. anlamadın mı?" * Babam: oğlum, fenerbahçe galatasaray maçında olay çıkmış oralarda gezinme. nerdesin? ben: açık tribün babam: iyi b** yedin. dikkatli ol. * Baba : oğlum eve gelirken 2 ekmek al, yada dur dur... alma. * Bir arkadaşımı sinema çıkışında telefonunu açmasıyla birlikte babasından gelen mesajda.. -hemen telefonunu aç. yazıyordu * Anne: krmz sgn ben: o ne be? anne: ne anlamıyosun? gelirken kırmızı soğan al! ben: haaa!!! * nezamangeliceksingeçolduhadigelhemen - gelicem birazdan. 0'a basınca boşluk oluyodu hani? - a m a n b e - annegelmiyorumbenvazgeçtim. * Bir arkadaşıma annesinden gelen bir kandil tebriği: canım oğlum pantolonun diesel, gömlegin vakko olsun kandilin mübarek olsun * Haftaiçi anne arar ama barda içilmektedir, şahıs gürültülü ortramda telefonu açmak istemez cevapsız arama olur. - oğlum niye açmıyorsun merak ettik. - kütüphanedeyim anne çıkınca arayım. sonraki mesaj babadan gelir - yalan söyleme eşşogleşşek çık bardan dışarı ara. Bir sürü mesaj attığım annemden cevap gelmemesi üzerine aradığımdaki konuşma; - anne sms lerimi almadın mı sen - kizim sadece adını yazmışsın. - ehh anne bee. yahu dedik ya oklarla ilerliycen okuycan. - ne oku - oy güzel anam oyy.
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |