![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
|
Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya.Adam arka tarafa biner.Şöför; “ Eee hemşerim kimsin?Nereye gidersin?”der.Yolcu; “ Ben Azrailim!canını almaya geldim” der.Şoför alaycı bir tavırla; “ Sen mi Azrailsin?” der.” Ya senin gibi Azrail olur mu hiç?” der. Yolcu sakin bir tavırla; “ Sen daha önce Azrail gördün mü de tarif ediyorsun?” der. Ve ekler; “ İnanmadın bana öyle mi?” Şoför; “ İnanmadım tabii!” der. Yolcu; “ O zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın” der. Gerçekten de adamın dediği gibi şoför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır. Ama yolcu ön tarafa oturur!Olaylar bundan sonra daha da enteresanlaşır. Şoför yanındakine; “ Eee sen kimsin? Nereye gidersin?” der.Öndeki “ Abi beni merkezde bir yerde indirirsen çok sevinirim, adım felanca” der. Şoför “ Ya şu arkadaki adam bana Azrailim diyo. Görüyon mu şu herifi? Hem iyilik ediyoz hem de dalga geçiyor zibidi” der. Öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur! Öndeki; “ Abi arkada kimse yok ki!” Şoför hışımla arkaya bakar ve; “ Kör müsün be adam arkada oturuyor ya!” der. Öndeki arkaya bir daha bakar ve; “ Abi senin kafan iyi mi yoksa dalga mı geçiyorsun?” der.Bu sefer arkadaki söze girer; “ Gördün mü?Öndeki beni ne duyabilir ne de görebilir.” der şoföre. Şoförün bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar.Arkadaki şoföre; “Hadi arabayı kenara çek de 2 rekat namaz kıl canını alacağım!” der.Şoför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan. Sonra....? Sonra ne olmuş biliyor musunuz????? Adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar!!!
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İstanbul
|
Vallahi süper ya=))))) Ama insanlar o kadar adileşmişki Ve o kadr düşmüşlerki bu tür konularla bile alay konusu edip bide hırsızlık yapıyolar =)) Bakalım onların 2 rekat namaz kılmaya vakitleri olacak mı Süperdi paylaşım için saol mami |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bir kere şoför salak.... sen taksicisin kardeşim. arabaya yolcu almışsın azrail olduğuna da inanmıyorsun zaten arabada yolcu varken ne diye bir daha yolcu alıyorsun... ona müstahaktır bu bence. insan uyanık olur biraz...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
| benim de hiç aklıma gelmemişti okurken sonunun böyle bitceği. Ben adamın hakkatten azraili gördüğünü sanıyordum ve azraile inanmadığından, yanındakine inandırıyım diye arkasına dönüp baktığı an kaza yapıcak ve azrailin dediği doğru çıkıcak yani canını alıcak sanıyordum. Olay beklediğimden farklı gelişti.ilahi azrail, sen adamı öldürün. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Neyse elemanları Azrail almaya gelince onlarınd aelbet bişicikleri kayboluverir
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
ya abi yazmayın şöle şeyler ya, internet cafede herkes bana deli gözüyle bakıyo sonra, yardı geçti walla.. ben de aynen tutkun'un sandığı gibi olacak sanmıştım, yani ben de şoför olsam ben de kaptırırdım arabayı heral..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |