Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Eğlence ve Oyun Parkı > Komik Yazılar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-Ağustos-2008, 12:23   #1 (permalink)
Aktif Üye

Standart başlıksız

devamını sizden bekliyorum
>>>>>>Eğer birgün ağlamak istersen beni ara belki susturamam ama seninle birlikte ağlayabilirim.Eğer birgün uzaklara gitmek istersen beni ara belki seni durduramam ama seninle birlikte koşabilirim.Eğer birgün yüksek bir köprüden atlamak istersen beni ara belki seninle birlikte atlayamam ama O MÜTHİŞ ANI GÖRMEK İSTERİM
:6:sen güzel bir yagmurun arrdından toprak kokusunun kapladıgı masum yeşillikteki narin bir çiçegin yaprakları arasında görünen bir sümüklü böceksin!!!

:6:sensiz buraların hiç tadı tuzu yok.. yedigim salatada bile seni arıyorum bir 'hıyar'ın yoklugu bu kadar mı belli olur:6:

bu cekicilik, bu gülüs, bu zeka, bu asalet, bu karizma, hele o büyülü gözler. Allah bütün mükemmeligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik. senden ne haber?
sevgilim ben seni inekler gibi sevdim, sen benim askimi esekler gibi tepdin. senin kapindan gecerken bana höst dedin, ne olurdu sevgilim bir kere mö deseydin.

kahvalti hazirladim sanada gönderiyorum: umutlu omlet, haslanmis sevgi, iki dilim tutku ve seni seviyorum receli, birde yalnizlik demledim, kac sekerli olsun???

sevmek cay sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer

beleş anti-virüs programı;virüsü türkü çagıra cagıra ararmış.
çevrelerine uymak için kendini yontanlar tükenip giderler R:HULL
cevre;cevrecilere bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir BARIŞ MANÇO
çatabilirsen önce fikirlerime çat :sonra bana MONTAIGNE

aşkım seni çok seviyorum ama parayı daha çok lakin paranın ne önemi var mühim olan miktarı

yerin kulagı varmış benimde kulagım var ben yermiyim yememm.

:6:sen güzel bir yagmurun arrdından toprak kokusunun kapladıgı masum yeşillikteki narin bir çiçegin yaprakları arasında görünen bir sümüklü böceksin!!!

:6:sensiz buraların hiç tadı tuzu yok.. yedigim salatada bile seni arıyorum bir 'hıyar'ın yoklugu bu kadar mı belli olur:6:
pinkrabbit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil