![]() |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Bir Karadenizli "Life Tv Show" adlı yarışma programına katılır. Ödül: 500 bin YTL Sunucu sorularını sormaya başlar... 1)Tarihteki 100 yıl savaşları ne kadar sürmüştür ? A) 116 Yıl B) 99 Yıl C) 100 Yıl D) 150 Yıl (Karadenizli bu soruda pas geçme hakkını kullanır.) **** 2. Panama şapkası hangi ülkede keşfedilmiştir ? A) Brezilya B) Şili C) Panama D) Ekvador (Karadenizli seyircilerin yardımını istemiştir.) **** 3. Rusların bayramı olan Ekim direnişi hangi aydadır ? A) Ocak B) Eylül C) Ekim D) Kasım (Karadenizli telefon hakkını kullanıyor ve başka bir karadenizliyi arıyor.) **** 4. Kral George IV doğru adı nedir ? A) Albert B) George C) Manuell D) Jonas (Karadenizli, iki yanlış şıkkı götürme hakkını kullanıyor.) **** 5. Kanarya adalarının ismi hangi hayvandan gelmiştir ? A) Kanarya B) Kanguru C) Fare D) Fokbalığı (Karadenizli oyundan çekiliyor.) **** Okurken güldüyseniz doğru cevaplara da bir göz atın.. 1) 100 Yıl savaşları 116 yıl sürmüştür (1337 ile 1453 arası) 2) Panama şapkası Ekvador'da keşfedilmiştir. 3) Rus Bayramı "Ekim Direnişi" 7 Kasım'da kutlanır. 4) Kral IV. George' un asıl adı Albert'tir. Kral 1936 yılında ismini değiştirmiştir. 5) Kanarya adalarının Latince adı "Fokların" adasıdır ve bu isim fokbalığından gelmiştir. Ne oldu.. Bir an kendinizi bir Karadenizliden zeki mi sanmıştınız? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
yani tebrik ediyorum bu yazı için
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
hülya sen nereliydin bu ara
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| şimdi merak ettim işte.. napçaz:dirol:
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
hihiihihihihiii ben hepsini bilioduuum çünkü daha önce testi yapmıştm ![]() ![]() saol hülya ![]() not:kral george ın adı ile 100 yıl savaşlarını zaten biliodm tarihim kuvvetlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
benimde karadenizli olduğum için zekam kuvvetlidir
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |