![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| xxxxx 1 ay ban sebep bakkaldan çikolata çalmak(yaptıgınız hic bisey gizli kalmaz çikolata çaldıgınız bakkalı tanıyın site admini çıkabilir) xxxxx süresiz gün ban sebep ders çalısması gerekirken zamanını internette geçirmek (baban skayet etti o yüzden banladık) xxxxx 1 gün ban sebep flood banın kalkacagı tarih 30.02.200x xxxxx 1 gün ban sebep flood oluum bu kacıncı oldu ya ( seni süresiz banlardım ama dua et amcan sitede reklam veriyo yoksa yapacagımı bilirim) xxxxx süresiz ban sebep annesi ekmek almaya yolladıgı halde ekmek parasını internette harcamak sana bunu yakıstıramıyoruz ltfn bi daha buraya ugrama -alıntıdır-
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bakıyorum da birileri kendini mod sanıyo mod alımları bitti selçukcuum kendini fazla kaptırdın heralde..hem hırs yaptım ben senden önce mod olcam,asıl ben seni banlıycam
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |