![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| arkadaşlar böceklerin büyütülmüş halini buldum bu tuhaf suratlı hayvanların gerçekten büyük olduğunu düşününce suratlarından kaçmamız gerektiğini düşündüm paylaşıyım dedim ama benim favorim 5 numara ev sineği içlerinde en tatlı onlar çıkmış size göre hangisi yazarsanız sevinirim şimdiden tşkler:muhahaha: 1-Kulak böceği:Halk arasında kulağa kaçan böcek diye de bilinen Forficula auricularia'nın görüntüsü 75 kez büyütüldü ve bu fotoğraf ortaya çıktı Fotoğraflar: David & Madeleine Spears and Paul Cook ![]() 2-Siyah Bahçe Karıncası:90 kere büyütüldü... ![]() 3-Yabanarası:Bombus terrestris büyük, tüylü ve yavaş... Ve fazla da gülümsemiyor... ![]() 4-Toz mite'ı!: 350 kez büyütülmüş bu karede Dermatophagoides pteronyssinus yatak çarşafında insan derisi parçası arıyor ![]() 5-Ev sineği ![]() 6-Bit: Saça tutunur, kafa derisini ısırıp, kan emer. İşte 80 kere büyütülmüş hali... ![]() 7-Çekirge: İngiltere'nin en çok rastlanılan çekirgesi Chorthippus brunneus 60 kez büyütüldü. ![]() 8-Ev örümceği:Evdeki örümcek ağlarını alırken bir dahaki sefere Tegenaria domestica'nın 20 kez büyütülmüş bu halini de hatırlayın ![]() 9-Meyve sineği:Yiyeceklere bakteri bulaştırır, 1 haftada 500 yumurta bırakabilir. Burada göründüğünden 350 kat daha küçüktür ![]() 10-Sivrisinek Dünyadaki en yaygın sivrisinek türüdür. The Culex pipiens türünün sadece dişi olanı ısırır. ![]() 11-Hamamböceği:120 kat büyütüldü... ![]() 12-Kedi piresi:Evdeki en yaygın zararlılar arasında bulunan Ctenocephalides felis aslında burada gördüğünüzden 250 kat daha küçük ![]() 13-Karınca:Anavatanı Afrika olan Monomorium pharaonis İngiltere'de de kendine yer edindi. Fotoğrafı 230 kat büyütüldü. ![]() 14- ![]() 15- ![]() 16- ![]() 17- ![]() 18- ![]() 19- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
bence çok güzeller. Kedi piresine baksana. Gözleri var beee. uncacık şeyin gözleri var. Göz sinirleri var. İlginç
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL Yaş: 30
| bu arada aysel gürel'in evinde hamam böceği beslediğini bilioo musunuz hatta müjde ar bitanesini öldürdü diye küsmüş kızına
__________________ LOVES THE FUNERAL OF HEARTS...! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |