![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
İnsanın çirkiniyle, güzeliyle dalga geçilmez ama geyik buya farzedin ki msnde bir kızla konuşuyorsunuz... Ve kamera muhabbetine sıra geldi. Kamera açıldı ve bir baktınız kız çirkin mi çirkin ... Bu olay karşısında olası diyaloglar; Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil ! Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ? Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım! Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi ! Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan ! erkek : tamam kamera açılıyor. Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevrimdışı olmuş !
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ? süper bi cevap bu ![]() kız: nasıl görünüyorum? ben: benim bi işim çıktı sonra görüşürüz..(tabi engelleyip silmezsem )
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
|
güzel ya komik bu çok hoşuma gitti... Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan ! puhahahhahahahahah...
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Acaba erkekler cam açınca nasıl oluyor?Erkekler hep güzelliğe bakarlar da güzel de olsa beğenmezler bazıları.Erkekler açınca sanki karizmadan ölüyorlarmış gibi bir de kasılmazlar mı?:6: Neyse çok mu sert oldu :muhahaha: Öyle bir yazmışım ki sanki başıma gelmiş gibi.Sadece cam açtı bazıları,ben cam açmam zaten İstesem de açamam çünkü camım gitti çöpe:grin: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |