![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
erdem- evet dinleyicileeer bu aksamki konugumuz ispirtolu kalem, erdem- hosgeldiniz sayin ispirtolu kalem cenk- hosbulduk efem erdem - oncelikle sunu sormak istiyorum efendim, nerelisiniz? cenk- ispirtolu tabi ki erdem - hmm neresinden? cenk- icinden canim erdem- icinden derken? cenk - canim iste postane var ya ordan donuyosunuz koseyi sag taraftan orasi iste... ******************** erdem: cenk bey, aldığım duyumlara göre... cenk: aldığınız duyumlara ve kuyumlara göre değil mi erdem bey, zira bugünlerde kuyumlar epey değer kazanıyor. erdem: evat, işte aldığım bu duyumlara ve kuyumlara göre siz mütemadiyen mimarıyormuşsunuz. cenk: evet erdem bey, yıllardır mimarıyorum ama bir türlü bulamıyorum. erdem: ah, ah. pek de nüktedansınız yahu. cenk: evat, pek nüktedan dan dan dan danımdır. erdem: dan! cenk: aaahh! teessüf ederim erdem bey, bu yapılır mıydı bana. erdem: vurdum sizi cenk bey. cenk: anladım... erdem: önemli değil. cenk: ric'i'derim. ************************ erdem: cenk bey bu akşam sizinle büyük aşklar üzerine.... cenk: büyük aşklar büyük kargalarla başlar erdem bey. erdem: ne demek efendim, büyük aşklar büyük kargılarla başlar. cenk: hayır, büyük aşklar büyük sargılarla başlar, budur. erdem: büyük aşklar büyük saygılarla başlar, hee.* ******************************** erdem: cenk bey damatlık çok yakışmış cenk: o yakışan benim erdem bey erdem: -aksisiniz bugün hayırdır ola cenk bey cenk: aaa nerden bildiniz olahadaydım ve aynadaki aksime şiirler yazdım erdem: -adeta bir şairsiniz cenk bey. cenk: teessüf ederiz o zaman erdem: yavaş ediniz cenk bey cenk: soğuk içiniz erdem bey erdem: ne diyorsunuz siz öyle. fururum kafangınıza şu vakit. al al. cenk: durun yapmayınız efendimiz erdem: kıymetlimis *************************** cenk: yazın günler neden uzar, erdem bey? erdem: çünkü sıcaktan genleşir, cenk bey. *************************** programı arıyan biri:::::::::::>>>bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! cenkle erdem beraber :::::::>>> efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz ************************** ***cenkle erdemin bi şarkısı ( aynaLı kemer cover ) aynali kemer ince deve ucan kurbaa duştu gole seher vakti bir derede bulundu *********************************** cenk bey: ada vapuru neye denir erdem bey? erdem bey: dort tarafi denizlerle cevrili vapura denir. cen bey: saolnuz. erdem bey: rica ederim ******************************** erdem : yerin kulağı vardır . cenk: Benimde kulağım var. erdem : sen yer misin ? cenk : hayır kesinlikle yemem ********************************* ***kaltıldıkları bir röportajda sunucu:"-son söz olarak eklemek sitediğiniz birşeyler varsa buyrun beyler. erdembey : ben printer eklemek istiyorum birtane izin verirseniz cenkbey : bizi okuyan arkadaşlar bir de üflesinler zahmet olmazsa" alıntıdır
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |