![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Ekim-2007
|
:muhahahaçocuğunuz elimizde -o ele gelmez belinize alın +olmaz zaten belim arıo fidye istiyoruz çok miktarda -nolur istediğiniz kadar para veriririm nolur getirmeyin + -alo çocuğunuz elimizde 300 bin dolar istiyoruz +alo sesiniz gelmiyo -alo alo duyuyomusunuz çocuğunuz diyorum +sesiniz kesik kesik geliyo anlamıyorum -cevdet abi herif sesimi duymuyo şebeke bozuk heralde ben böyle şebekenin bi fidye isteyemedik 3 aydır -çocuğunuz elimizde 150 bin $ istiyoruz +tamam çocuğuma bişey yapmayın parayı nereye getiriyim -sana vericeğimiz adrese bırak bi kaç adamım oraya gelip parayı alıcak sakın polise haber verme +tamam ama ben polisim nasıl olcak bu iş -polismisin hadi yaa +evet 155'i aramışsınız -155 bilinmeyen numaralar değil mi +o 118'di ayrıca yerinizi tespit ettik -işte türk polisisinin gücü helal olsun abi size bu vatan sizinle gurur duyuyo -çocuğunuz elimizde +sizin çocuğunuzda bizim elimizde -kimin çocuğu kimin elinde +kimin eli kimin cebinde -kimin eli kimin d...tünde -alö -bıyrın -çocuğunuz elimizde -hangisinde? sağ mı sol mu ? -sağ elimde telefon var -çocuk nerde peki ? -ayağımda -sağ mı sol mu ? -ikisi -nasıl yani ? -ayaklarımda uyutuyorum -çocuğumu alıştırmayın öyle -uyumuyo napalım -sonra hep ayakta sallanmak isticek -ne yapalım peki ? -yatağa koyun uyur o -tamam, yorulmuştu zaten ayaklarım -peki iyi akşamlar -size de.. -çocuğunuz elimizde -kimsiniz -100 bin dolar getirin -nerdesiniz getiriyorum -falanca parka gel para peşin çocuk salıncakta -salıncakta mı -evet -şu an sallanıyomu -galiba - -//mute// lan çocuğu almayı unuttuk //mute// ııı şey evet siz çocukla göndericeksiniz bize parayı 10 dakika sonra parktayız -tamam -ben gelmeden almayın çocuğu -olur (: beklicem sizi -iyi günler -çatt -Alo çocuğunuz elimizde + -ne kadar küçük çocuğunuz var lan elimize bile sığıyo hahhaha +büyücek ama o abisi -ahahah ele bak lan eeheh +bisktrin gidin -ahaha avcumun içinde -çocuğunuz elimizde +bnce siz yanlıs çocuğu kaçırmıssınız -neden +çünkü çocuğum yanımda - genemi yanlıs çocuğu kaçırdınız beceriksizler +çocuğunuz elimizde..onu gothic yapacaz -oa..
__________________ ''Sahte Sevgiler'' |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |