![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| kelime: doymak - abi biz demin naptik? - yemek yedik... - hah, yemek yeyince nasil olursun? - tok? - evet, onu mastar yap simdi... - tokmak!!! kelime : eczane -hafiz simdi vermidon ne -agri kesici -ya tamam da yani prozac, diazem felan ne bunlar (boyle ilaclar secersem...) -ha, hap lan eheh. kafa mi ne, duman, esrar, ... -yok be hafiz iste hap. nerden aliriz biz hapi? -buldum lan torbacı kelime: timsah - abi boöle hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!! kelime : mustehcen erkek: hani ben sen le evde yalnız başımızayken sen benim izlememe kiziyosun ya?! kiz : o? kizlar haa! erkek:hee, onun genel adi? kiz :sanat? kelime : susi -hani olum varya ya gozleri cekik kim onlar - caponn ! -hah !. ne yer bunlar abi - iiiih, neydi la... tsunami.. kelime: van gogh -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatcı (kulak tabu kelimedir) -bülent ersoy!!! kelime:kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gülme sesleri kesildiginde sure coktan bitmistir kelime : tren (anlatma konusunda kendini asmis bir arkadasin agzindan) -abi simdi bu bir cesit geyik. -ren -heh, tut onu aklinda, hani teknik cizim dersinde bi cetvel kullanilir,nedir? -t cetveli, -ulan aslansiniz, birlesitirin simdi ikisini! -toren, taren, teren... -allah cezanizi vermesin, ulan sirkeciden ne kalkar? -vapur! -allahim oldur beni! -treeeeeeeeeeeeeeeen, tren tabi ya, olley! kelime: misir kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah cezani versin... Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nası yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere >>veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. -demeçti... Kelime: susi - Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta.. - Pusu... - Yuh! Kelime: helikopter - Savaşta yaralıları kurtarır! - Doktor! - Değil... - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey... - Ee... Allah? Kelime: kadınbudu - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır Kelime: repertuar Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: - Benim neyim geniş? - Kalçan! Kelime: zebani - allahın meleklerinden biri. - cebrail. - ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağırıştırıyor. - zebrail? kelime: telepati -hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii.. teletabi..! -tamam tele'si kalsin -kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil kelime: miras - simdi diyelim misir'da deden var, bu artik yasamiyor, sana ne birakir? - piramit.(dedesi tutankamon ya!) kelime: cumhuriyet -Ataturk ne kurdu? -kitap kurdu kelime: seruven : abi macellan nasi biriydi? : ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) : abi onu demiyorum neye düskündü? : kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) kelime: okul -biz nereye gideriz hergun -bara... diskoya... sinemaya..cafeye...bowlinge..alisverise...gezmeye. ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa ciddi anlamda koptum koptum puhahaha:haha: ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 02-Ocak-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
| Alıntı:
msn de falan bile yaparız sorun kartlar yasak kelimeler. Valla bulursan bana da söle please | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
ya napalım başka türlü oynanmıyor. Geçen yıl abim hediye olarak tabu aldı bana ama daha kartları bile açılmadı sırf insan olmadığından. Dört kişiyi aynı mekanda toplasak bile oynayan çıkmıyo. Bari online versiyonuyla avunurduk. Zaten bu tabu pek bir garip geldi bana. Resimlerle ve oyuncakla nasıl anlatılır merak ediyorum doğrusu.
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bir sonraki buluşmaya gelirsen getirirsin, biz de ne yapacağımızı bilemiyoruz zaten buluşmalarda.. sıkıntıdan satranç bile oynadık o derece..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |