![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
MUTLAKA DENEYİN!!!!! KAFAYI YEMEMEK ELDE DEĞİL CİDDEN )) Önce hesap makinenizi hazır edin. Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, ( alan kodu kullanmayınız! ) Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpın Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı bir daha ekleyin, 250 çıkartın ve 2 ye bölün... Ve de SAKIN ÇIĞLIK ATMAYIN )))
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bi tür 'aklından bi sayı tut, üçle çarp..' oyunu..formülü de şöyle olsa gerek.. 250[(80.abc)+1]+2(defg)-250=abcdefg 2 anlamıyom arkadaş ya, ben bu matematikle nasıl olur da bir kere bile iki alamadım lisede ya? hep sıfır hep bir..ya üstteki formülde de bi hata yapmışımdır ya da ben matematik için zamanının ötesinde bir dahiyim.. ![]() bölü iki yapmaya çalıştım ama boşluk bırakarak ikiyi ileri alamadım, ancak bu kadar oldu..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |