![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
1.Evli erkeklerin psikolojisi arkadaslarla lokantaya gitmeye benzer. Istedigin yemegi siparis edersin sonra yanindakinin istedigi yemegi görüp "Keske onu isteseydim" dersin. 2.Bir davette bir hanim arkadasina sorar:"Alyansini yanlis parmagina takmiyormusun? "Diger hanim cevap verir:"Evet yanlis adamla evliyimde ondan" 3.Bir adam evlenene kadar eksik sayilir evlenince tam bitmis olur. 4.Bir genc babasina sorar"Baba evlenmek kaca malolur? Baba cevap verir"Bilmiyorum oglum,ben hala oduyorum." 5.Adam anlatiyormus:"Evlenene kadar mutlulugunun ne oldugunu bilmezdi, sonra da gec oldu." 6.Yeni evlenmis bir adam mutlu ise nedenini hemen anlariz. On yillik bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz¦ 7.Evliligin ilk yilinda adam konusur kadin dinler, Ikinci yilinda kadin konusur adam dinler, ucuncu yilinda her ikiside konusur,komsular dinler. 8.Bir kavgadan sonra kadin kocasina bagirir: "Seninle evlendigimde tam bir aptalmisim."adam cevap verir:"Evet cok asiktim farkedemedim." 9.Bir adam gazeteye ilan vermis:"Es ariyorum"Ertesi gun yuzlerce mektup almis. Hepsi ayni seyi söyluyormus"Benimkini alabilirsin." 10.bir adam karisina arabasinin kapisini tutuyorsa emin olabilirsiniz: "Ya arabasi yenidir,ya da karisi! Önce: Seninle rüyada gibiyim... Sonra: Bu evlilik tam bir kabus... Önce: Çiskeyk,kapuçino,ekspresso... Sonra: Çay,simit,ayran,soğanla-söğen... Önce: Boğazda balık, Etilerde ıstakoz... Sonra: Evde hamsi buğalama, balkonda köfte mangal... Önce: Para su gibi akar... Sonra: Damlaya damlaya göl olur... Önce: Aşkım gözü kördür,kör... Sonra: Kocam bakarkör, karım nankör Önce: Nefis kesicisin hayatım... Sonra: Yeter artık boğma beni... Önce: Fısıldanan Cemal Süreyya şiirleri... Sonra: Gürültülü, kahkahalı müstehcen fıkralar... Önce: Mırıldanan romantik melodiler... Sonra: Hiç kısılmayan TV sesi... Önce: Tutkulu Cumartesi Gecesi Ateşi... Sonra: Bol küfürlü Pazartesi Futbol Gecesi... Önce: Vİctoria's Secret iç çamaşırları Sonra: Ulus pazarından gecelik,eşofman,tumman... Önce: Durma Aşkım... Sonra: Yine başlama hayatım... Önce: Saten çarşaf,kuş tüyü yastık,pirinç karyola... Sonra: Kanepe,yastık,battaniye... Önce: Aşkından mideme sancılar giriyor... Sonra: Bu gece olmaz başım ağrıyor... Önce: Seninle herşeye varım... Sonra: Haftasonu piknik mi? Ben yokum... Önce: Lavaboya kadar sana eşlik edeyim hayatım... Sonra: Çok sıkıştım, önce ben girecem... Önce: Dünyayı ayaklarının altına sereceğim... Sonra: Bu evlilik hiçbir yere gitmiyor... Önce: Senin için herşeyi yaparım... Sonra: Şu salatayı yapıver... Önce: Tabii ki annen istediği zaman gelebilir... Sonra: Bıktım şu cadaloz annenden, ben annemin evine gidiyorum... (ç)ALINTIDIR aklıma geldi forumda evli var mı acaba????
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
güzelmiş nil saol
__________________ ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
EVLİĞİN İLK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşık mısın? Damat: Taaaabiki. Gelin: Beni terk etmeyi düşünür müsün? Damat: Tabi ki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet. Gelin: AŞKIM. EVLİLİĞİN YEDİNCİ SENESİNDE: ( lütfen YUKARIDAKİ konuşmayı aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz bu kez !!!!)
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |