![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
FORMAT ATAR GİDERİM.....:d Artik seninle msnde konuşamam Bu akşam format atar giderim Mail hesabım kalsin sizlere İçini boşaltır giderim... Sen zahmet etme hacker yerinden Virüs taraması yapmam derinden Dos üzerinden Format C: yapar giderim.... Artik sürersin bir sefa Ne video kaldi ne mp3 Telekoma Şikayet etmem bu defa Modemi söker giderim... Bozar mı sandın trojanlar Çöp Kutusuna atar giderim Norton gibi Avast gibi Virüs taraması yapar giderim... Kaybetsem bile resimleri Bunları datarecovery yapar giderim Sinsice olmaz gidişim Msn online olur giderim... Sana yazdığım bu mesajı İleti Geçmişimden siler giderim Ben iyi bilirsin Monitörü kırar giderim.... Filimlerimden, oyunlarımdan, mp3 lerimden cayar giderim Senden download ettiğim ne varsa Flashdisk e koyar giderim.... Sildirmem sana dosyalarımı Harddiskimi yakar giderim Beddua etmem üzülme Format atar giderim....
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 25-Ocak-2009 Bulunduğu yer: AnTaLYa Yaş: 18
|
ayyy süper bi şiirmiş gökhan yhaa bayıldım walla çook hoşuma gitti.. tebrik ederimm paylaşımın içinde çook saoll .. ![]() saygılarımla ...
__________________ = ![]() Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim.. Ve Gizlediklerimde Gizliyim.. Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin.. Aklım Sukütu Sever benim.. Çünkü çok agir ödeştik biz Hayatla.. Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim.. Üç Noktalar Koymaz Bana.. . Saygılarımla ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 25-Ocak-2009 Bulunduğu yer: AnTaLYa Yaş: 18
|
ahh keşke bizde hayata format atıp gidebilseek..bu şiiri hayata uygulayabilseekk ahh ahh..
__________________ = ![]() Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim.. Ve Gizlediklerimde Gizliyim.. Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin.. Aklım Sukütu Sever benim.. Çünkü çok agir ödeştik biz Hayatla.. Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim.. Üç Noktalar Koymaz Bana.. . Saygılarımla ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |