![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| ![]() Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz. Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz. Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür. Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir. Bu bir şaka değildir. Her iki yönde döndüğü görülebilir. İşin garibi ise bu kadın dönmüyor sallanıyor. Ancak bunu göremezsiniz :20::20::20::20::20:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
önce saat yönünün tersine sonra da saat yönünde dönmeye başladı hatun.. şimdi hatun'un arkasını döndürmüyorum bi sağa bi sola bakıp dönmeye çalışıyo.. izin vermem dönme kardeşim halla halla uzattığı ayağa odaklanın ve istediğiniz yönde döndürün hatunu |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| bende ilk önce sola sonra sağa doğru döndüğünü gördüm bende mi dahiyim yoksa:WOT: ben öncedende IQ testi yapmıştım gerçekten yüksek çıkmıştı ama fazla kullanmıyorum:blush2: bilenler beni saftirik zannediyorlar ama değilim fazla yorumca beynimi sonra çok başım ağrıyo ya uğraşamam:haha: |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ya canım ben dahiyim de işte çaktırmıyorum ![]() ![]() forumca dahiyiz zaten hehehehehe ![]() ![]() ![]() şimdi şaka mıymış bu yoksa gerçek mi? gerçek olamaz resim durup dönüo o yüzden keklemek amaçlı herhalde di mi???
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |