![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
kelime: TELEPATI -hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin, dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii.. teletabi..! -tamam tele'si kalsin kedilerin eli! ne ne denir? -telepence Kelime: KADINBUDU - Olum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadin! - Onun yeneni? - Citir Kelime: TERLIK - neyle yurursun - ayak! - >heh hani boyle ayaklarin usur altinda onlar olur bole yumsak yumsak - >koyun!! - yuh onun daha kucugu ya, koyun dedi hoduk! - kuzu!!! Kelime: ZEBANI - Allahin meleklerinden biri. - - Cebrail. - ilk uc harfi cizgili bir hayvani cagristiriyor. - - zebrail? - seni zebrail carpsin insallah! kelime: TIMSAH -abi boole hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha kelime: UGUR DUNDAR anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan: >yok yok sarisin mavi gozlu anlayan: ataturk? kelime: KRAMP anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gulme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis kelime: OKUL -biz nereye gideriz hergun -bara... >diskoya... sinemaya.. cafeye...bowlinge..alisverise...gezmeye.. ay >olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa kelime: KOPEKBALIGI -denizde ne olur? -dalgaa! -hayir ya oyle diil hani karadada var hav hav eder? -ha kopek -onun denizde olani? -deniz kopegi! (Ya asıl komiklerini silmek zorunda kaldım, +18 di naparsınız )ama bunlar da güzel
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
![]() izin ver buraya yazayım
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |