![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 29
| Geçen gün sabah i?e gitmek üzere evden ç?kt?m. Kocam ?u an i?siz, evde pinekliyor, b?rakt?g?mda televizyon seyrediyordu.Daha yüz metre gitmemi?tim ki araba önce bir sars?ld? ve stop etti. Ben de eve yard?m istemek için geri döndüm.Bir de bakt?m kocam yatak odas?nda, üstünde benim iç çama??rlar?m, ayag?nda topuklu ayakkab?lar, geçmi? aynan?n kar??s?na pozlar veriyor. ?ok oldum tabii...Oniki y?ld?r evliyiz. Onun hiç böyle garip bir?ey yapt?g?na ?ahit olmam??t?m "Ne yap‡yorsun sen ?" diye sordu?umda önce inkar etti:"Kendi çama?‡rlar‡m‡ bulamad‡m, seninkileri giydim." filan diye saçmalad‡. "Peki" dedim, "Ya aya?‡ndaki ayakkab‡lar, duda?‡ndaki ruj ?" K‡pk‡rm‡z‡ oldu.†tiraf etti tabii:"Son alt‡ ayd‡r i?sizlik beni bir gariple?tirdi, ilk defa böyle bir?ey yap‡yorum. Affet beni, bir daha olmayacak !" Önce ?oku atlatt‡m, ama bir dü?ünce ald‡ beni. Nas‡l olabilirdi böyle bir?ey ? Onu çok seviyorum. Her zaman bana iyi bir koca oldu. Yak‡?‡kl‡, kendine de bakar.Ne olur benim derdime bir çare !GÜZ†N ABLA'NIN CEVABI: K‡z‡m, duruma çok üzüldüm.Bence araban‡n stop etmesi bujilerden ötürüdür. Belki de benzinde bir kirlilik vard‡. Bence öncelikle yak‡t sistemini kontrol etmeliydin.Belki de biraz beklesen tekrar çal‡?‡rd‡. O zaman en yak‡n servise gider bir kontrol yapt‡r‡rd‡n.Karbüratörü de arada bir temizlet, olur mu k‡z‡m ! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |