Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Eğlence ve Oyun Parkı > Komik Yazılar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-Kasım-2007, 11:16   #1 (permalink)
Fan Club Üyesi

Standart Hangi hakem hangi takımı tutuyor?

Süper Lig'deki maçlarda görev alan 35 hakemin 16'sının gönlü sarı-lacivertte. 9 hakem Galatasaray'ı tutuyor; 8 kişi ise Beşiktaşlı..

Sabah gazetesinin yaptiği araşirmaya göre hakemlerin tuttukları takımlar şöyle;

FENERBAHÇELİLER: Bülent Yıldırım, Zafer Önder İpek, Mustafa Kamil Abitoğlu, Kuddusi Müftüoğlu, Cem Deda, İlker Meral, Uğur Söylemez, Cüneyt Çakır, M.Fatih Gökçe, Hakan Özkan, Çetin Sarıgül, Halis Özkahya, Hakan Sivriselvi, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Vedat Yüksel

GALATASARAYLILAR: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Yıldıray Aslan, Hüseyin Göçek, İsmet Arzuman, Bülent Demirlek, Cüneyt Bakıroğlu, Deniz Çoban

BEŞİKTAŞLILAR: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Cem İyihuylu, Cemil Şensöz, Süleyman Abay, Fırat Aydınus, Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa.

TRABZONSPORLULAR: Barış Şimşek, Abdullah Yılmaz

Şimdi anladınızmı Fenerbahçenin başarısını:muhahahasildim çünkü sataşma var
Alt 13-Kasım-2007, 18:26   #2 (permalink)
Üye

Bence son cümlendeki parantez içindekini sil çünkü doğru.Hakemler arada FByi kayırıyorlar.Şuan da BJKye acıdım GSli olmama rağmen.TFF bir an önce BJKli hakemler almalı
Hülya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-Kasım-2007, 00:23   #3 (permalink)
Banned

Bjk ye acıncak bi durum yok ortada. Her şey ortada... Liverpool'dan 8 yiyen, bizden 2 yemiş çok mu. (az bile)
DEPARTED isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-Kasım-2007, 17:19   #4 (permalink)
Yeni Üye

Sena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tüh ya Bülent YILDIRIM'IN FB'yi tutması kötü oldu işte
Sena isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-Kasım-2007, 20:34   #5 (permalink)
im_so_useless
Guest

Arkadaşlar herşey ortada deil mi ya Fenerbahçe kalitesini avrupa da yeterince kanıttladı
ayrıca hakemlerin fenerli olması işe yarasaydı ligde yenilme yada berabere kalma gibi durumlarımız
sözkonusu olmazdı ayrıca sekiztaş'a da avrupa'da başarılar dilerim bu 8 lerin devamını bekliyoruz
bence beşiktaş artık havlu atmalı o 8 golden sonra=))) bilmem anlatabildim mi arkadaşlar
Ama bu söylediklerimi unutup tabiki Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını ülkeye katkıda bulunmasını
canı gönülden isterim ama bu durumla fb karşılaşsaydı gerek gs gerekse bjk liler yerin dibine sokarlardı
marifetmiş gibi o yüzden k.bakmayın çok çalışmalısınız çooooook=))))
Alt 15-Kasım-2007, 20:56   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ehem ehem.... bir takımın avrupadaki başarısızlığıyla dalga geçmek gerçekten berbat bir şey o yüzden ben kim olursa olsun ağzımı açmazdım. sonuç olarak orda türkiye adına varız... beşiktaşa çok üzüldüm tabiki ama herkesin avrupa da yaşadığı şansızlıklar var bunu da unutmayalım....

hakemlerin takım tutma olaylarına gelince eskiden ali uluyol diye hakem vardı adam galatasaraylıydı. ama gs maçı oldumu gs ye düşman kesiliyordu adam... burda hakemlerin ne b.k olduğunu hepimiz biliyoruz ama şunu kolluyo bunu kolluyo diye ben başlarsam futbol muhabbeti başlar futbol muhabbeti başlarsa olay uzar uzarsa tartışmalar çıkar ki futbol yüzünden tartışmalarda forumda kocamaaannn yaralar açar iyi olmaz.....

hakemleri allah top etsin az çektirmediler galatasaray'a (dayanamadım) :muhahaha:
Alt 15-Kasım-2007, 21:13   #7 (permalink)
im_so_useless
Guest

Tabiki bi takımın avrupa'da başarısızlığı ile dalga geçmek iyi bişi deil
cümlemin sonunda da belirttiğim gibi bir Türk takımının iyi olması hepimize gurur verir
ve ülkeye büyük katkısı olur ama fenerbahce önceki dönemlerde oynadığı maçlarda yenildiği
dönemlerde saygıdeğer beşiktaşlılar tribünlerde bas bas bağırıyodu sanırım bu onlara iyi bi ders olur
ve yapmamaları gerekeni bidaha yapmazlar diye düşünüyorum saygılar....=))
Alt 15-Kasım-2007, 23:05   #8 (permalink)
Fan Club Üyesi

Alıntı:
im_so_useless Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tabiki bi takımın avrupa'da başarısızlığı ile dalga geçmek iyi bişi deil
cümlemin sonunda da belirttiğim gibi bir Türk takımının iyi olması hepimize gurur verir
ve ülkeye büyük katkısı olur ama fenerbahce önceki dönemlerde oynadığı maçlarda yenildiği
dönemlerde saygıdeğer beşiktaşlılar tribünlerde bas bas bağırıyodu sanırım bu onlara iyi bi ders olur
ve yapmamaları gerekeni bidaha yapmazlar diye düşünüyorum saygılar....=))
BJK YE SATAŞMAYALIM..
Alt 15-Kasım-2007, 23:27   #9 (permalink)
Banned

Alıntı:
utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BJK YE SATAŞMAYALIM..
yoksa ligden çekilir. naparız onsuz....

Adamlar pafla çıkcaz dediler, Liverpool gazabından sonra yemedi, Sivas önünde gerçek kadroyla çıktılar, daha beter oldular. Bence pafla çıksaydı daha iyi netice alırdı diye düşünüyorum.
DEPARTED isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-Kasım-2007, 11:55   #10 (permalink)
Yeni Üye

Sena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar herşey ortada deil mi ya Fenerbahçe kalitesini avrupa da yeterince kanıttladı
ayrıca hakemlerin fenerli olması işe yarasaydı ligde yenilme yada berabere kalma gibi durumlarımız
sözkonusu olmazdı ayrıca sekiztaş'a da avrupa'da başarılar dilerim bu 8 lerin devamını bekliyoruz
bence beşiktaş artık havlu atmalı o 8 golden sonra=))) bilmem anlatabildim mi arkadaşlar
Ama bu söylediklerimi unutup tabiki Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını ülkeye katkıda bulunmasını
canı gönülden isterim ama bu durumla fb karşılaşsaydı gerek gs gerekse bjk liler yerin dibine sokarlardı
marifetmiş gibi o yüzden k.bakmayın çok çalışmalısınız çooooook=))))

Kusura bakma çok yanlış düşünüyorsun bence çünkü benim annem abim kardeşim ve bir çok arkadaşım da FB'li annem hariç bütün FB'liler BJK 'nin düştüğü bu duruma çok üzülürdü hem BJK'nin yenilmesindeki en büyük ik etken hakemler ve Liverpool oldu. O moralle Barcelona Bile sizinle maç yapsaydı büyük bir ihtimalle yanilirdi;ama tabi biz GS'liler çok üzüldük ben resmen şoke oldum şahsen bizzat kendim olaraktan
Sena isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil