![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
|
Süper Lig'deki maçlarda görev alan 35 hakemin 16'sının gönlü sarı-lacivertte. 9 hakem Galatasaray'ı tutuyor; 8 kişi ise Beşiktaşlı.. Sabah gazetesinin yaptiği araşirmaya göre hakemlerin tuttukları takımlar şöyle; FENERBAHÇELİLER: Bülent Yıldırım, Zafer Önder İpek, Mustafa Kamil Abitoğlu, Kuddusi Müftüoğlu, Cem Deda, İlker Meral, Uğur Söylemez, Cüneyt Çakır, M.Fatih Gökçe, Hakan Özkan, Çetin Sarıgül, Halis Özkahya, Hakan Sivriselvi, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Vedat Yüksel GALATASARAYLILAR: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Yıldıray Aslan, Hüseyin Göçek, İsmet Arzuman, Bülent Demirlek, Cüneyt Bakıroğlu, Deniz Çoban BEŞİKTAŞLILAR: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Cem İyihuylu, Cemil Şensöz, Süleyman Abay, Fırat Aydınus, Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa. TRABZONSPORLULAR: Barış Şimşek, Abdullah Yılmaz Şimdi anladınızmı Fenerbahçenin başarısını:muhahaha sildim çünkü sataşma var
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Guest
|
Arkadaşlar herşey ortada deil mi ya Fenerbahçe kalitesini avrupa da yeterince kanıttladı ayrıca hakemlerin fenerli olması işe yarasaydı ligde yenilme yada berabere kalma gibi durumlarımız sözkonusu olmazdı ayrıca sekiztaş'a da avrupa'da başarılar dilerim bu 8 lerin devamını bekliyoruz bence beşiktaş artık havlu atmalı o 8 golden sonra=))) bilmem anlatabildim mi arkadaşlar Ama bu söylediklerimi unutup tabiki Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını ülkeye katkıda bulunmasını canı gönülden isterim ama bu durumla fb karşılaşsaydı gerek gs gerekse bjk liler yerin dibine sokarlardı marifetmiş gibi o yüzden k.bakmayın çok çalışmalısınız çooooook=)))) |
|
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ehem ehem.... bir takımın avrupadaki başarısızlığıyla dalga geçmek gerçekten berbat bir şey o yüzden ben kim olursa olsun ağzımı açmazdım. sonuç olarak orda türkiye adına varız... beşiktaşa çok üzüldüm tabiki ama herkesin avrupa da yaşadığı şansızlıklar var bunu da unutmayalım.... hakemlerin takım tutma olaylarına gelince eskiden ali uluyol diye hakem vardı adam galatasaraylıydı. ama gs maçı oldumu gs ye düşman kesiliyordu adam... burda hakemlerin ne b.k olduğunu hepimiz biliyoruz ama şunu kolluyo bunu kolluyo diye ben başlarsam futbol muhabbeti başlar futbol muhabbeti başlarsa olay uzar uzarsa tartışmalar çıkar ki futbol yüzünden tartışmalarda forumda kocamaaannn yaralar açar iyi olmaz..... hakemleri allah top etsin az çektirmediler galatasaray'a (dayanamadım) :muhahaha:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Guest
|
Tabiki bi takımın avrupa'da başarısızlığı ile dalga geçmek iyi bişi deil cümlemin sonunda da belirttiğim gibi bir Türk takımının iyi olması hepimize gurur verir ve ülkeye büyük katkısı olur ama fenerbahce önceki dönemlerde oynadığı maçlarda yenildiği dönemlerde saygıdeğer beşiktaşlılar tribünlerde bas bas bağırıyodu sanırım bu onlara iyi bi ders olur ve yapmamaları gerekeni bidaha yapmazlar diye düşünüyorum saygılar....=)) |
|
| | #8 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 25-Haziran-2007 Yaş: 29
| Alıntı:
__________________ XXXXXXXXTanrıyı Güldürmek İstiyorsan,Ona Projelerinden bahset!..XXXXXXXXX | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-Ekim-2007
|
Arkadaşlar herşey ortada deil mi ya Fenerbahçe kalitesini avrupa da yeterince kanıttladı ayrıca hakemlerin fenerli olması işe yarasaydı ligde yenilme yada berabere kalma gibi durumlarımız sözkonusu olmazdı ayrıca sekiztaş'a da avrupa'da başarılar dilerim bu 8 lerin devamını bekliyoruz bence beşiktaş artık havlu atmalı o 8 golden sonra=))) bilmem anlatabildim mi arkadaşlar Ama bu söylediklerimi unutup tabiki Türk takımlarının avrupa'da başarılı olmasını ülkeye katkıda bulunmasını canı gönülden isterim ama bu durumla fb karşılaşsaydı gerek gs gerekse bjk liler yerin dibine sokarlardı marifetmiş gibi o yüzden k.bakmayın çok çalışmalısınız çooooook=)))) Kusura bakma çok yanlış düşünüyorsun bence çünkü benim annem abim kardeşim ve bir çok arkadaşım da FB'li annem hariç bütün FB'liler BJK 'nin düştüğü bu duruma çok üzülürdü hem BJK'nin yenilmesindeki en büyük ik etken hakemler ve Liverpool oldu. O moralle Barcelona Bile sizinle maç yapsaydı büyük bir ihtimalle yanilirdi;ama tabi biz GS'liler çok üzüldük ben resmen şoke oldum şahsen bizzat kendim olaraktan |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |