![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
osmanlı padişahlarımızdan fatih sultan mehmet hayatında hiç domates yememiş hadi ya neden piki gibi sorularınızı duyar gibiyim sizi merak ta bırakmayayım çünkü o zaman amerika kıtası daha keşfedilmediği için domates fidanını osmanlı devleti bilmio ve dolayısıyla da yiyememiş hiç hayatında.............. Allahım o kadar mutluyum kii... şu nedeni çıkarırsak anneme örnek vercek birini buldum.. Çünkü hayatım boyunca HİÇ DOMATES YEMEDİM ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Hıı evet yemiyen bir kaç kişi dah atanıyorum mis gibi domates tuzla tuzla yeee daa ne istionuz yaw
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Alıntı:
ya da ''çeri domatis''
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| Alıntı:
![]() abi domates yemeden olur mu yaa? yemeklerde,salatalarda,menemende ayrı bir tadı vardır zaten ama ben onu öyle meyve gibi ısırıp ısırıp -hem de tuzsuz- yemeyi öyle severim ki..bırak abi yaa, bu fatih sultan mehmet'in hayatı da amma monotonmuş, pehh, domates yok, internet yok, backstreet boys yok..tamam geniş bi harem var ama o da nereye kadar be abi..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |