![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL Yaş: 30
| Amerikalı nöropsikiartrist Louann Brizendine'nin, "Kadın Beyni" adlı kitabı (Kelebek Yayınevi) her şeyi daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor. Bakın diyor ki, "Aslında her beyin hayatına kadın beyniyle başlar. Ancak doğumundan sekiz hafta sonra testosteron, erkek beyninin iletişim merkezine yayılır ve erkekler bu özelliklerini yitirirler. Diğer taraftan bu hormon onların altıncı hislerini de köreltirken cinsellik merkezlerindeki aktivitelerini ikiye katlamasına neden olur." Gördüğünüz gibi gayet bilimsel bir açıklama...:muhahaha:
__________________ LOVES THE FUNERAL OF HEARTS...! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Bunu zaten biliyordum gibi.Doğan çocuk da erkeklik hormonunun işi ne.Ya da varsa da anneden dolayı baskınlanıyordu.Ben zekamla anlamıştım bunu:vurkendini: (Ağlamak istiyorum,gene saçmaladım:haha ![]() Ve bu konuyu senden başkası açsa şaşırırdım |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| evet olabilir katılıyorum erkeklerin bizden daha aşağıda olduğu beyin olarak kesin zaten bende bunu açıklama olmadan anlayabiliyodum :17: örneğin etrafıma bakıyorum anlıyorum:haha: :haha: ama şunuda bilme gerek insanların hepsi zeki önemli olan beyni iyi kullanmak ve kullanmayı bilmektir bence:17: ama hepimizinde saf ve salak anı olmuştur bence :45::dirol: |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL Yaş: 30
| Alıntı:
__________________ LOVES THE FUNERAL OF HEARTS...! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
benim beyin çalışan beyinlerdenmiş vesselam, doğru seçimi yapmış.. ![]() bu arada nedir bu feminizm ya böle, son günlerde aldı başını gitti?..duygu asena falan mı üye oldu ben yokken?..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
harbi yaaa enteresan bi araştırma ne diim şu beynin sırrını hala keşfedemediler sonunda kadın yaptılar ki keşfedilmesi BEYNİN anlanması ne kadar zor anlaşılsın
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |