![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 02-Ocak-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
|
ağırlıklı abla var bunda abi kız kardeş konusuyla karıştırmadım o yüzden devamı sayabilirsiniz. ashtangishanti : sen benim hayattaki en sevdigimsin ablasi : sen de benim hem kardeşim hem dostum herşeyimsin ashtangishanti : ii ki aramizda 1 yaş var ne gusel ablasi : tamam bu kadar yeter giyemezsin bir kavga esnasında; kardeş1:çıkar kazağımı o zaman kardeş2:sen de pantlonumu çıkar kardeş1:çoraplarımı çıkar kardeş2:tokamda sende kardeş1:kolyemi çıkar kardeş2: ii eşitiz o zaman - piercing yaptırmış çenesine bu anne... bak demedi demeyin... sister: yalancı hayvan pislik... sister: yalan anne... yara oldu tırnakladım apse yaptı... - ulan içini göster dudağının... aha bak orası da delik.. hade ordan... sister: anne ya yalan söylüyo ya... anne: yok yara olmuştur clarissa... - hadi bakalım... iki ay sonra: - burnunu deldirmiş sister: yok mıknatıslı küpe o... - hadi ordan bana okuma delinmiş o burun... sister: anne ya yalan söylüyo ya mıknatıslı... - hadi bakalım... iki hafta sonra: - ulan hani mıknatıslıydı... sister: ehe ehe.... - ya dudak... sister: ehe ehe... erkek kardeş: abla nereye gidiyosun? abla: adaşlarla çıkcaz. erkek kardeş: hangi arkadaşlarla??? abla: sanane ufaklık. erkek kardeş: yine o çocukla çıkçan di mi!!! babama söylicem. abla: ya yapma. bak anlaşırız. erkek kardeş: sanmıyorum. abla: haftalık senindir. erkek kardeş: cebindekileri de alayım... abla: üff ya anne nerden doğurdun bu çocuğu!!! erkek kardeş: duyamadım... abla: al hadi defol. erkek kardeş: ha şöyle yola gel. kardeş üç yaşındayken.. a:aa burnun nerde senin k:*burda a: hani nerde?yokki orda k:burda işte a:yoksa arabada mı düşürdün burnunu?!inanmiorm sana! k:yaaaaaaaaa var benim burnuumm a:git aynaya bak k:* burda burnum a: yok orda burnun kızım k:ühüeaaa var benim burnuummmm böhüeaaa abla* yatağında yatarak televizyon izlemekte olan kardeşinin yanına gelir. - çekil bakalım kenara, ben de yatıcam. - olmazz, git başka yerde yat, beni rahatsız etme. - çekil kenara yoksa sabaha kadar başında konuşurum nihahaa.. - iyi tamam ama konuşmak yok. - tamam cicim. ... - (abla kardeşi yataktan atmış bir vaziyette) popoopopolin popolin popolin popolaaa..po.. - konuşmıycam demişti bi de söylediği şarkıya bak ya..ühühüh kardeş:ya sen hasta mı oluyosun burnunu çekip duruyosun sabahtan beridir.. abla:evet ya hapşuuuu kardeş:ya varya içim acıyor be seni böle hasta görünce abla:hadi be bunu kullanıcam o zaman eheh benim sende hiç öle bişey olmuyo ben acımıyorum sana hiç... 5 dakka sonra.............................. abla:ya giy şu terlikleri hasta olucaksın kardeş:neden yoksa hasta olursam üzülür müsün kardeş:ya sen hasta mı oluyosun burnunu çekip duruyosun sabahtan beridir.. abla:evet ya hapşuuuu kardeş:ya varya içim acıyor be seni böle hasta görünce abla:hadi be bunu kullanıcam o zaman eheh benim sende hiç öle bişey olmuyo ben acımıyorum sana hiç... 5 dakka sonra.............................. abla:ya giy şu terlikleri hasta olucaksın kardeş:neden yoksa hasta olursam üzülür müsün abla:yok ne alakası var böyle yalın ayak görünce seni kötü oluyorum -bugün kahvaltıyı sen kur +oha ben daha yeni yoldan geldim, insaf be, misafirlik diye bişi vardır -ben anlamam misafir falan, hep ben kurdum şimdide sen kur +alla alla bana mı kurdun? -banane hem ben sınavlarına çalışan bi' ablayım +bana mı çalışıyorsun? zaten bütlere kalmışım -kalırken bana mı sordun? +bana bak söylerim seni anneme.. ablam çiçeğini kırdı diye -bende bütlere kaldığını söylerim +zaten biliyorlar çıkarcı zihniyet abla duygu sömürücü bakış atar + of ya nefret ediyorum bu bakışlarından, yumurtayı sen pişirirsin ama -ehehhe tamam a: şu sürahiyi uzatsana k:kes a:iyi madem ben de bugün maaşımı almıştım ama neyse artık k: efendimizzz, buyrun sürahi, hatta ben koyayım suyu...buyrun efendimizz abla:yok ne alakası var böyle yalın ayak görünce seni kötü oluyorum pes:abla ya bugün çok güzel oldunu söylemişmiydim? abla kişisi:evet sanırım 10 kez. pes:ha pardon abla kişisi:artık konuya girsen diyorum ne istiyceksin? pes:yok abla yanlış anladın. abla kişisi:he tamam ozaman. pes:şey diyorum... abla kişisi:kaç para miktarı söyle? pes:ablam ya rabbim ablamı bana para versin diye yaratmış. abla kişisi:başka bir işe yaramıyoz yani hıh? küçük kardeş : abla eymanın selamı var abla: o kimmiş be !! k.k. : dobeyymaaaannn abla : aman ne komik kes sesini yaaaaa k.k. : abya bi bak ya, yütfen yaa çok kööömikkkk!!!!! abla : tamam tatlım kusura bakma, dinliyoum ben kk : adam yolda gidiyomuş....... ölmüşşşş.... abla : bak kızım çekil git ya, ütüyü suratına bi yapıştırırsam, dümdüz olur yüzün heeeeeeee çok bilmiş k.k. : ![]() ![]() abla : ne var ya ne gülüyosun sen bücür, ütü geliyoooo çok bilmiş k.k. : fişi takıyı diiil ki aptayyyyyyyyy şeyyyyy abla: ?!!!???!!! en çok birinci hoşuma gitti valla ne yalan söyliim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Ağustos-2007 Yaş: 31
|
erkek kardeş: abla nereye gidiyosun? abla: adaşlarla çıkcaz. erkek kardeş: hangi arkadaşlarla??? abla: sanane ufaklık. erkek kardeş: yine o çocukla çıkçan di mi!!! babama söylicem. abla: ya yapma. bak anlaşırız. erkek kardeş: sanmıyorum. abla: haftalık senindir. erkek kardeş: cebindekileri de alayım... abla: üff ya anne nerden doğurdun bu çocuğu!!! erkek kardeş: duyamadım... abla: al hadi defol. erkek kardeş: ha şöyle yola gel. ben en çok buna güldüm.:haha: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |