![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
Koca evine elleri bir sürü kaset dolu olarak girer ve karısı: ---- Niye bir sürü kasete para verdin bizim evde teyp yok ki? ---- Sen sütyen aldığında ben soruyor muyum? Koca eve zil zurna sarhoş girer ve karısına bakarak --- Ne kadar çirkin olduğunu biliyor musun? --- Sen'de pis ve sarhoşsun diye cevap verir karisi. --- İyi de benimki sabah'a geçecek !... Kadın Kocasına --- Uzun zamandan beri bana sıcak bir kelime söylemedin. --- Cehennem'de yan..! Eve zamanından erken dönen koca karisini yatakta en arkadaşlarından biri ile yakalar. Adam hiç bozuntuya vermeden ve soğukkanlılıkla silahını çeker ve arkadaşını vurur. Kadın yatakta şöyle bir doğrulur: --- Bak bu şekilde davranmaya devam edersen hiç arkadaşın kalmayacak. Yeni evli çift balayından dönerler ve kadın kocasına: --- 3 tane nur topu gibi evladımız olacak der. --- İyi de nerden biliyorsun. --- Kendileri annemin evinde bekliyorlar.. Soru: Başarılı erkek kimdir? Cevap: Karisinin harcayabildiğinden fazla kazanabilen erkektir, Soru: Başarili Kadın kimdir? Cevap: Böyle bir erkek bulabilendir. İki erkek bir lokantada oturmuş pencereden bakıyorlar, biri : --- Karşıdan karşıya gecen şu iki kadını görüyor musun; biri karim diğeri ise metresimdir. --- Benden uzun yaşayacaksın, simdi ben de aynısını söyleyecektim. > >> >> Kadın aynada çıplak vücudunu seyrediyor. Eşine: > >>''görüntümü iğrenç > >> >>buluyorum, sarkmış, buruşuk. Bir iltifata ihtiyacım var..' > >> >> Eşi: -''gözlerin iyi görüyor'' > >> >> ''Yarın 30. evlilik yıldönümümüz,bunu kutlamak için > >>domuzu > >>kesebiliriz. > >> >>''Niçin?diye sorar eşi ''Onun suçu değil ki.....'' > >> >> ''Sadakatın tanımı????'' > >> > >> >> ''Fırsat yokluğu.'' > >> > >> >> > >> >> Adam yanında oturan kadına fısıldar: > >> > >> >> ''Şampanya sizi güzelleştiriyor'' > >> > >> >> ''Bir kadeh dahi içmedim.'' > >> > >> >> ''Ama ben onuncu kadehimdeyim
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
> >> >> Kadın aynada çıplak vücudunu seyrediyor. Eşine: > >>''görüntümü iğrenç > >> >>buluyorum, sarkmış, buruşuk. Bir iltifata ihtiyacım var..' > >> >> Eşi: -''gözlerin iyi görüyor'' süpper iltifat ya ben o kocanın:fahrettin::fahrettin:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |