![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Bilgisayar Kapanıyor !! * oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler. * windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... bırakın windowslar açık kalsın... * kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık... ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın... * gidişin olsun da dönüşün olmasın!! * eee bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik... yarın gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!... * "kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.." * bu kadar.. dağılabilirsiniz... * beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum * niye kapatıyosun yaa?? * tekrar bekleriz efendim.. * 26 saat online kalmayı başararak bugüne kadarki en büyük eforunu sarf ettin.. afferim böyle bilgisayarla uğraşmaya devam edersen evde kalacaksın.. giyin,makyaj yap ve dışarı çık!!!!! * bi daha acılırsam!! çok beklersin açılmıcam işte... * e bana müsade artık.. -alıntıdır-
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
* windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... bırakın windowslar açık kalsın... bende bunu çok sevmiştim
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
bende bunu sevdim: * beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum (telefonde kızlardan çok duyduğum bi laf, kulağım alışık olduğuna..... eheh, şaka şaka) gülcan nerden buluyosa böle konuları, eline sağlık bacım.. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Alıntı:
__________________ ...acımasızım. | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |