![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2007 Yaş: 22
|
MAHKEMEDE HAKİM İLE SANIK ARASINDA GEÇEN KOMİK DİYALOGLAR (GERÇEK) SORU: Doğum tarihiniz nedir? CEVAP: 15 Temmuz SORU: Hangi yıl? CEVAP: Her yıl *** SORU: Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu? CEVAP: Evet SORU: Peki ne şekilde etkiliyor? CEVAP: Olayları unutuyorum. SORU: Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz? ** SORU: Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında? CEVAP: Ya 38 ya da 35. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum. SORU: Ne kadardır sizinle yaşıyor? CEVAP: 45 yıldır... *** SORU: Kocanız uyandığı zaman, size söylediği ilk şey neydi? CEVAP: Bana ''Neredeyim ben, Canan?'' dedi. SORU: Peki bu niçin canınızı sıktı? CEVAP: Çünkü benim adım Suzan... *** SORU: Korna çaldınız mı? CEVAP: Kazadan sonra mı? SORU: Kazadan önce. CEVAP: Tabii; 10 yıl boyunca... *** SORU: Kadının üç çocuğu vardı değil mi? CEVAP: Evet. SORU: Kaçı erkekti? CEVAP: Hiçbiri. SORU: Hiç kız çocuğu var mıydı? *** SORU: Saldırganı tarif eder misiniz? CEVAP: Orta boyluydu, sakalı vardı. SORU: Kadın mıydı, erkek miydi? *** SORU: Merdivenlerin bodrum katına indiğini söylediniz. CEVAP: Evet. SORU: Aynı merdivenler yukarı çıkıyor muydu? *** SORU: İlk evliliğiniz nasıl sona erdi? CEVAP: Ölümle. SORU: Ölen kimdi? bu gerçek olabilir mi yaa |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 24
|
SORU: İlk evliliğiniz nasıl sona erdi? CEVAP: Ölümle. SORU: Ölen kimdi? buna inanmam ya ![]() zuhahaha
__________________ i turn back time,to make you mine..and find a way back to your heart.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |