![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
ismet Badem bir basketbol maçinda seyircilerin arasina çikar ve >>> bir kizla röportaja baslar. >>> >>> Badem: sizin gibi güzel bayanlari salonlarda görmekten çok mutlu >>> oluyorum. Basketbola bu ilgi nereden? >>> >>> Kiz: ben efes kizlarindan biriyim zaten. >>> >>> Badem: aaa öyle mi çiplak degilsin ya taniyamadim. >>> >>> bu diyalogdan sonra anlatim masasinda olan Murat Murathanoglu >>> kopmustur ve ekranlari basinda izleyen milyonlarin söylemek >>> istediklerine tercüman olmustur. >>> >>> Murathanoglu: Ya ismet bi de sana bu is için para veriyorlar degil >>> mi? >>> >>> ------------------- >>> >>> Esra Ceyhan in programinda da böle anlardan çok yasanmistir söyle >>> ki, yeni piyasaya çikmis birini konuk etmistir Esra hanim, sohbet >>> ederler, esra hanim her zamanki gibi baslar yalakaliklarina, >>> Kasetiniz çok güzel olmus geçen hafta aldim evde arabada her yerde >>> dinliyorum demesi üzerine yeni yetmenin kasetim daha çikmadi haftaya >>> çikicak demesi veeee >>> >>> -------------------- >>> >>> >>> müslüm gürses filminden bir sahne; müslüm gürses kadini kollarindan >>> tutmus sarsa sarsa sormaktadir; >>> >>> müslüm: seviyor musun? >>> >>> kadin: hayir!! >>> >>> müslüm: seviyor musun?!!!! >>> >>> kadin: hayirrr!!!!!! >>> >>> müslüm: seviyor muusuunnnnn!!!!!!!! >>> >>> kadin: eveett!! >>> >>> müslüm: yalannnnn!!! (deyip kadina bir tokat atmistir) >>> >>> -------------------------- >>> >>> Haberlerde bir tecavüzcünün polis arabasina bindirilirken söyledigi >>> cümle: >>> >>> -Seviyodum, söyleyemedim. >>> ----------------------- >>> >>> Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan ntv muhabirinin bir >>> vatandasimizla yasadigi diyalog: >>> >>> -Burada saglik açisindan elverissiz kosullarda beklettiginiz bu >>> etleri yemeyi düsünüyor musunuz? >>> >>> -Yok bacim, ese dosta dagitacagiz. >>> ------------------------------- >>> >>> Jean Claude Van Damme'in bbg evine girmesi. Akabinde oradaki bir >>> yarismaciyla diyalogu: >>> >>> jean claude van damme:do you speak english? >>> >>> 03 hede: maybe >>> ----------------------------------- >>> >>> reha muhtar'in tavanda yürüyen sirk cambazi ile konusurken ekranda >>> kendi görüntüsünü ters çevirtmesi ve röportaji 2-3 dakika boyunca >>> bas asagi yapmasi >>> >>> ----------------------- >>> >>> Mustafa Denizli'nin atv de bizim stadyumu sundugu dönemdeki >>> hakemligi yeni birakan Erman Toroglu nu anons ederken "tartismasiz >>> Türkiye nin en büyük düdügü" demesi Erman Toroglu nun afallamasi. >>> >>> ---------------------------- >>> >>> >>> Bir Cevizkabugu programi, konuk Zekeriya Beyaz >>> >>> ZB: simdi, sayin cevizkabugu... >>> >>> HC: Cevizoglu efendim. >>> ------------------------------- >>> >>> Reha muhtar telefondaki adama firça atiyor. >>> >>> -Bütün bunlari nasil yaptin ha? cevap ver?? >>> >>> -Bakin efendim söyle izah edeyim... >>> >>> -Sus konusma, hala utanmadan izah ediyorsun..cevap versene??! >>> >>> -......?? >>> --------------------------------- >>> >>> Arena'da Ugur Dündar'in firin sahibine "bakin beyefendi tavani yok >>> buranin, pislik götürüyor burayi, bu böcekler nereden geliyor peki >>> temizse?" diye sordugunda "bu böcek nerden geliyor biliyor musunuz >>> ugur bey siz egitimli insanlarsiniz bu böcek ülkemize ilk kez Afrika >>> dan muzun içinde geldi" diye cevap verdigi an. >>> ---------------------------- >>> >>> Reha Muhtar: kaza nasil oldu anlatir misiniz? >>> >>> Magdur (kaza sonrasi yatakta yatmaktadir ) : kamyon karsi yoldan >>> bizim taraf geçti ve kafadan çarpti. >>> >>> RM: Peki o sirada ne düsündünüz? >>> >>> Magdur: Valla pek bir sey düsünemedik Reha Bey. >>> >>> RM: Anliyorum ama o sirada düsündügünüz ilk sey neydi? >>> >>> Magdur: Bir sey düsünemedik, zaten çok kisa sürede oldu. >>> >>> RM: yani efendim, o orta seridi asip üstünüze gelirken, akliniza ne >>> geldi? >>> >>> Magdur: Hatirlamiyorum. >>> >>> RM: Peki efendim. >>> ------------------------------------ >>> >>> >>> Acun firarda programinda, Acun'un yurtdisinda bir barda önüne gelen >>> kiza sarkintilik yapip yilisan bir tipi gösterip, >>> >>> "görüyorsunuz sayin seyirciler magandalik sadece Türklere özgü >>> degil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardindan o kisinin >>> gelip, >>> >>> "abi nasilsin? Ben de türküm" demesi. >>> ---------------------------- >>> >>> Satanist hikâyelerin revaçta oldugu günlerde, abuk tv programlarinin >>> birinde, izmir de satanist oldugunu iddia eden bir arkadasla, >>> röportaj yapan muhabir arasindaki diyalog: >>> >>> Muhabir- peki siz gerçekten bakire kizlari mi kurban ediyor sununuz? >>> >>> Satanist- yok be abi, izmir de bakire kiz ne arar? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: ADANA Yaş: 20
|
hepsi güzel emeğine sağlık ben buna daha fazla güldüm ![]() >>> Reha muhtar telefondaki adama firça atiyor. >>> >>> -Bütün bunlari nasil yaptin ha? cevap ver?? >>> >>> -Bakin efendim söyle izah edeyim... >>> >>> -Sus konusma, hala utanmadan izah ediyorsun..cevap versene??! >>> >>> -......?? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
|
>>> Reha muhtar telefondaki adama firça atiyor. >>> >>> -Bütün bunlari nasil yaptin ha? cevap ver?? >>> >>> -Bakin efendim söyle izah edeyim... >>> >>> -Sus konusma, hala utanmadan izah ediyorsun..cevap versene??! >>> >>> -......?? reha muhtar işte.. acı var mı acı ![]()
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |