![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL Yaş: 30
| Kulaklıklı Ayılar Toplu taşıma araçlarında görülür. Kulaklığı sözde kendisinden başka kimsenin dinlemediğini sanır. Oysa, dışarıya kulakları rahatsız eden kuru gürültü çıkar. Etraflarına boş gözlerle bakarlar. Müziğin dışarıya çıkmadığını sanırlar. :u bakımdan devekuşlarıyla akrabalıkları vardır. "Müziği kısar mısınız?" denildiğinde, kavgaya hazırlanıp; "Rahatsız mı oldunuz?" diye de sorup, toplu taşım aracını babasının malı sayacak kadar geri zekalıdırlar. Cep Telefonu Ayıları Bunlar cep telefonlarını açık tutulması yasak olan toplu taşım araçlarında özellikle açık bulunduran cinstendir. Öküzlükten ayılığa geçtiği de söylenmektedir. Cep telefonu ile konuşmaya çalışırlar. Uyarıldıklarında, şehre yeni geldiklerini, bilmediklerini söyleyerek şark kurnazı geçinirler. Oysa uyarı yazılarının görülmemesi olanaksızdır. Ancak bir bakıma doğru söylerler. Şehirde doğup büyümüş olsalar bile bu ayı cinslerinin beyinleri şehirde yaşayacak kadar yontulmamıştır. Basamak Ayıları Son durakta inecek olsalar bile basamakta dururlar. İnecek olanlar için on santim kadar çekilirler. Gelişmemiş beyinleri ancak o kadarına yetmektedir. İnecek Var Ayıları Toplu taşıma aracının kapısına kadar gelip "Duracak" düğmesini başkasının basmasını isteyen ayılardır. Kendilerine hizmet edilmesini isteyen kibar ayı cinsindendir. Park Ayıları Bu cins ayılar arabalarını kaldırıma park eder. Ama birisi biraz yoldan yürüse, sanki aynaya bakıyormuşçasına sizi ayılıkla suçlarlar… Market Ayıları Özellikle küçük marketlerde görülürler. Alışverişlerini bitirip, market arabalarını kasadan önce ya da kasadan hemen sonra bırakarak market trafiğini felç ederler. Market arabalarını park edilmesi gereken yere bıraktıklarını tarih yazmamıştır.
__________________ LOVES THE FUNERAL OF HEARTS...! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL Yaş: 30
| ne yalan söliim market ayısı olabileceğin hiç aklıma gelmemişti mami :muhahaha:allahtan bursa'dasın hee yoksa yanmıştık :muhahaha:
__________________ LOVES THE FUNERAL OF HEARTS...! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
İnanmıyorum ben şimdi ''cep telefonu ayısı mı oldum hmy:'':ulaaaaaaaaaaaaaaaaaAma o tanımdakinin aynısını yaşamıştım ben Ömrümde hiç olmadığı kadar utanmıştım:redface::sadfull:
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
Ya benimkisi harbiden tam bi rezaletti. Ama hiç aklıma gelmedi, normalde çok dikkat ederim ben. Yenikapı dan eminönüne geçiyodum o ara önce annem aradı kısa konuştum kapadım, sonra başkası inene kadar konuştum, aklıma da hiç gelmedi ama, çok da kalabalık değildi otobüs, arkadaki koltuklar doluydu sadece ve hep erkek! sadece yanımda bi kız vardı. Homurtular gelmeye başladı arkadan, sonra başımı bi kaldırdım resmen kaynar sular boşaldı Şoför söyleniyo da söyleniyo bak aynen aktarıyorum;''-ya kardeşim duymuyoda bu, yanıbaşında uyarı var onu da görmüyo, böyle terbiyesizlik yok ya!'' gerisini aktaramicam Ben hiç bozmuyorum ama başımı kaldırdım baktım telefon yasaktır amblemi, aa falan diyorum şaşırmış gibi davranıyorum bi de bana sorun tabi sonra allahtan inecektim hemmen atladım aşağıya bi de bakıyorum benimle birlikte inipte üsküdar iskelesine yönelen var mı diye , iki kişi vardı görünmeden bekledim bi köşede
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| öyle deme öyle demeeeeeeeeeee:angry:çünkü ben kulaklıklı ayıyım:muhahaha:yaa napimm abii dinlesinler onlarda müziği...özellkle ailede kavga çıkar bu yüzden...bütün sülale bağırıyoo yaa bana:6: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |