![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 21-Haziran-2007 Yaş: 23
|
ARKADAŞLARININ SÖYLEDİĞİ SİNİR VERİCİ SÖZLER Sinir sözz:: Elbisen ne kadar da hoşmuş!Tıpkı babaannemin entarisine benziyor.Çok aradınmı? Akıllıca yanıt::Zevklerimiz uyuşmayabilir,ama hangimzin zevksiz olduğu da tartışılır! ![]() Cool yanıt::Öyle mi?Çok sağol ! Bu arada biliyormusun,Dowsons's Creek'in gecen haftaki bölümünde KAti Holmes'un üzerinde hemen hemen aynısı vardı. ![]() Sİnir söz::O yakışıklı sana göz ucuyla bile bakmaz Akıllıca yanıt::Ben hep zoru isterim.Bu arada hoşlandığın çocugun bana ilan-ı aşk ettiğini söylemişmiydim ![]() Cool yanıt::Aşkım gözünü kör etti tabi,Nasıl baksın cocuk! ![]() Sinir söz::Alışveriş merkezinde merdivenlerden çıkarken takılıp yüzüstü kapaklandın arkadşın:TANIŞIYORMUYUZ Akıllıca yanıt::Görüyorsun,seni eğlendirmek icin her zman sınırları zorluyorum.Değerimi bil ![]() Cool yanıt::Hatırlı yormusun,bu soruyu ben sana hoşlandığın coçuğun önünde takılıp düştüğünde ben sana sormuştum. ![]() Sinir söz::Sevgiline sahip çık istersen,çünkü son günlerde sürekli benimle ilgileniyor! Akıllıca yanıt::Cankutaran çağırayım mı?Yakında son günlerde iyice yükselen ego denizinde boğulacaksın ![]() Cool yanıt::Evet,haberim var.Gecen gün bana seninle dalga geçmenin keyifli olduğunu söylemişti ![]() Sinir söz::Seninle dalga gectiği cok belli Akıllıca yanıt::Aaa evet ! O yüzden beni ailesiyle tanıştırmak için yemeğe davet etmiş olmalı. ![]() Cool yanıt::Benimle dalgalı denizde yüzmek dalga anlamına mı geliyor diyorsun?Bak ben bunu hiç düşünmemiştim: ![]() ERKEK ARKADAŞININ SÖYLEDİĞİ SİNİR VERİÇİ SÖZLER Sinir söz::Matematik senin gblerin işi değil.Ben hiç calışmasam bile sende yüksek not alırım Akıllıca yanıt::Sorun değil.En düşük notu alsam bile, derslerimin ortalaması yüksek olacağı kesin. Cool yanıt: ua et Motivasyon edicikonuşma dersi diye bir ders yok kesin cakardın.![]() SEVGİLİNİN SÖYLEDİĞİ SİNİR VERİÇİ SÖZLER Sinir söz::Bu kadar yedikten sonra bir de tatlımı sipariş edeceksin? Akıllıca yanıt::Kolari hesabımın muhasebecisi olarak seni mi tutmuştum ben. Cool yanıt::Tatlı krizim tuttu cok fena,n'yapıyım?Biraz tatlı olsaydın,inan çıktığımız günden beri bu kadar, kilo almazdım. Sinir söz::Bu etek sence de biraz kısa değilmi Akıllıcı yanıt::Sen de öylesin,ama ben sna topuklu gıy demiyorum!. Cool yanıt::Evet,şimdi cok moda bana da cok yakışmış değil mi?. ![]() ON-LİNE ARKADAŞININ SÖYLEDİĞİ SİNİR VERİÇİ SÖZLER Sinir söz::Bu banel nicknaeme'i değiştirmeyi düşünmuyor musun?BABY Akıllıca yanıt::Hatırlattığın için sağol.Aslında , uzun zamandır değiştirmeyi düşündüğüm bişey var O da, chat arkadaşım!. ![]() Cool yanıt::Yoooo! Benim bir' bebek' i andırdığım doğru da ,sen 'serseri'yi andırıyorsan,işte bu cok fena!. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |