![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
--Aloo, aloo, abi ben Kamil Koç İstanbul-Ankara otobüsünden arıyorum. Kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi. --Evlat sakin ol, muavin orda mı? --Hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! --Tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. Şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine. --Ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! --Düşsün p..zvnk! Oraya senin oturman lazım. --Tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? --Direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. --Tuttum,çok eğlenceli görünüyor ehu --Evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. Şimdi; Önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda ? --Bismillahirrahmanirrahim. --Hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? --Sıfır. --Nasıl sıfır? dikkatli bak. --Sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz ? --Otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! --Duruyooor --Kalk git yerine otur eş……..! Bize de panik yaptırdın. Şoför uyanınca devam edersiniz.
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mart-2008 Yaş: 27
| :haha:süper bişi yaa... bilmiyordum bunu..:haha: özellikle de şurasına kopyum Önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda ? --Bismillahirrahmanirrahim.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |