![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Süperman yetiş, yakıt yüklü bir tanker okul servisine çarpmak üzere... - yazıldıysa bozmak olmaz... - olur mu abi öyle şey... - Allah'ın dediği olur... öyle herşeye karıştırmayın beni... - - - - - - - -- - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - Batman bak, adını gökyüzüne yazdık... - haşaaa... silin onu... - - - -- - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - superman yine şehri kurtardın... - Allah'ın izni ve Keremiyle! - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - süperman göktaşı dünyaya çarpacak birşeyler yap... - hak yoluna girin, başınıza taş yağacak dedik dinletemedik, müstahaksınız! - -- - - - - - - - - - - -- - -- - - - - - - - - -- - - - -- -- - kanını akıtacam batman! - niyetliyim abi, yapmasak öyle? - ooo Allah kabul etsin batmanim... - - -- - - - -- - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - robin: şu jokerin ümüğünü sıksam abdest bozulur mu batman? batman: küfür etmeden yaparsan bişey olmaz kanki!? robin: yakmayalım abi kendimizi? - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - -- - - --- - -- - - - - - - - -- - - superman, dünya barışı tehlikede... - tamam abi, inanç dünyasi bitsin, geliyorum! - - - -- - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- - - - -- - - - - - - - kutuplarda orucu nasıl tutuyon süper abi? - Rabbim sabrını veriyo güzel kardeşim, altı aysa altı ay, vecibedir, tutmamak gibi bir lüksümüz yoktur elhamdülillah... - - - - - -- - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - bu bir kuş, bu bir ucak, hayır... bu superman! - hepimiz Allah'ın yarattğıı canlılarız şunun şurasında... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - işi bitirip en yüksek yere çıkan süperkahraman: tekbiiiiiiiiiiir! gotham city cemaati: Allaaaaahuuekber... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - (superman düsşmekte olan uçağı tutmadan önce) - Eüzübillahiminasseydanirracim bismillahirrahmanirrahim, Allah'ım sen yüzümü kara çıkartma - - - - -- - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - oh robin hood, ne müthiş bir insansın! - estagfurullah, ben sadece zenginlerden aldığım fitre ve zekatları fakirlere veriyorum... - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - -- - - -- - - - - - - - - - - hulk abi, sen niye yeşilsin? - cihadın rengi! - - - - - - - - - - -- - - - --- - - - - - - - - - - - - -- - - - -- - sayın wayne, bankalardaki tüm yatırımlarınızı çekip al baraka türk'e transfer etmeniz finans piyasasını salladı, ne diyeceksiniz? - Allah'ın izni ile faizsiz kazancın bereketine nail olmak istemekteyim. - - - - -- - - - - - -- - - - - - - -- - - - -- - - - - - - - - - - - bilbo: - gandalf hacı, ezan vakti oldu, hadi oku şu ezanı... gandalf:- niye ben okuyorum? bilbo: - üç karışlık sakalından utan! ben mi okuyacam şu yaşımdan sonra? - - -- - - - - - - -- - - - - - - - - - - -- - - - - - - -- - - - han solo: hadi hacım, chewbacca'yi bayılttım. hazırsan keselim. obi-wan: eh o zaman, hadi Allah kabul etsin. bismillah, euzubill... - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - he-man abi, senin için "evrenin hakimi" diyorlar... - sümme haşaaa! hakimiyet, kayıtsız şartsız Allah'ındır! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - neo : tank bana en yakın camiyi bul... cumayı kaçıracam... automatic message "tank is away" (cumaya gittim gelicem) neo : hadi tank bak ezan okunuyor.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |