![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
BANU ALKAN: Hazır çıplakken bi film çekseydik. TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz. ŞAHİN ÖZER: Lan hemşireee seni meşhur edecem. PELE: Top nerede?Yoksa içeride mi kaldı? REHA MUHTAR: Acı var mı anne acıııııııııııııııııı? ERBAKAN: Bismilahirrahmanirrahim ARTO: Durun ayol kopartacaksınız bir tarafımı (ilerde kopacak zaten) KAYA ÇİLİNGİROĞLU: Üff beeeeeeeeeee hemşireye bak. SAVAŞ AY: Annemin karnından bildiriyorum. UĞUR DÜNDAR: Buralar hiç hijyenik değil. AHMET ÇAKAR: Doktor ne vuruyorsun? Deli misin nesin? bakın delisin demedim deli misin dedim. HÜLYA AVŞAR : Doğdum doğalı 5 dk oldu ama şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi. ÇAĞLA ŞIKEL: Mamamı yedim beşiğimde bekliyorum. SERAY SEVER: Bakın ağlarken hiç detone olmuyorum. LATİF DOĞAN-: Beni doğurtan ebe olsan küstüm. BÜLENT ERSOY: Fevkaladenin fevkinde bi doğum oldu. (ç)ALINTIDIR
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
Aj McLean:Acilen jack daniels Brian Littrell: ohh thank god Nick Carter:Çok açım Howie Dorough:Çok uykum var | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| ARTO: Durun ayol kopartacaksınız bir tarafımı (ilerde kopacak zaten) SAVAŞ AY: Annemin karnından bildiriyorum. UĞUR DÜNDAR: Buralar hiç hijyenik değil. HÜLYA AVŞAR : Doğdum doğalı 5 dk oldu ama şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi. LATİF DOĞAN-: Beni doğurtan ebe olsan küstüm. BÜLENT ERSOY: Fevkaladenin fevkinde bi doğum oldu. süperdi ya sağol :haha: |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
nilim sanada çok teşkür hayatım | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |