![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
3 gün boyunca internetin başından kalkmayan çinli yaşadığı kalp rahatsızlıkları yüzünden ölmüş.internet cafede 3 gün boyunca internetin başında olan çinli bütün ihtiyaçlarını orda sağlamış. gülsem mi bilemedim bilmiyorum duyan oldu mu bu haberi aranızdan ama ben koptum ve tek kelime yuh dedim hmy: :haha: bu çekik gözlüleri anlamıyorum yaaa
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
3 gün boyunca internetten kalkmamasına sebep ne acaba? oyun mu oynuyodu acep.. böyle oyun manyakları vardır ama inanırım yani. bizim arkadaş ortalama 10 saat başından kalkmıyodu bi ara (kendi öyle anlatıyodu). ben buna gülerim kimse kusura bakmasın:haha:
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
eğer radyodan duyduysanız söylicek lafım yok sevgili suna...
__________________ ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 22-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: KOCAELİ;) Yaş: 23
|
ewet böyle bi haber 2005 n ağustos ayında duydum hatırlıyorum ama zannediosam o 52 saatti galiba bide çekik gözlüydü japon we ya çinli olması lazım
__________________ BRIAN THOMAS LITTRELL :victory: :victory: 17 |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |