![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 28-Temmuz-2008 Yaş: 19
|
Zeki olmak ayricaliktir... Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. Profesör kaşlarını çatarak: ' Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz ! 'Öğrenci: ' O zaman ben uçtum...'Profesör cevaba cok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavı başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış. Yanlız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış. Profesör öğrenciye: 'Sana son bir soru soracağım ' demiş;' Yolda yürürken iki çuval bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var.Hangi çuvalı alırsın? -Öğrenci: ' Para olan çuvalı seçerdim... -Profesör: ' Ben akıl olan çuvalı seçerdim... -Öğrenci: Normal! Kimde ne eksikse onu seçer... ' Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin sınav kağıdında not yerine' Öküz ' yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış : ' Sayın profesör,imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz.' Demiş... )) :w00t: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |