![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
Evet Hellsing' in büyük kahramanı alucard ın resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum ve Alucard resimlerinin hepsi buraya konulsun lütfen saygılarımla ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
helal olsun cansu bende koycaktım bunları da dedım bıraz dursun mıllet ılgılenıyormu bakalım dıye benımkıelrı bu gece koycam hareketlıler var onları atarım super valla felal olsun ılk koydugun resım 13. bolum den hatırlıyorum ıncongnıto mu ne yle kapsıırken kı resmı hatta orda dıyorı kı tam o yerde senı cehennemın en derın cukurlarına atıcam dıyordu saygılarımla ...
|
| | |
| | #6 (permalink) |
|
onun bırde devamı vardı dıyordu kı berkı orda ıblıslerın kı.... yalarsın dıyordu D: dur ya alucardın guzel sozlerı dıye bolum accam orda hepsını oku nasıl bak saygılarımla ...
|
| | |
| | #8 (permalink) |
|
guzel degılde alucard hayranı olmamdakı sozler dıyelım bak acıyorum sımdı bı tane daha var onu da yazım hemenİnsanı pes etmek öldürür Teslim olmayı tüm kalbinle reddetmen gerek Ancak o zaman insanlığın ötesine yükselirsin burda super dı bırde soyleyısı vardı hele bırde yabancı dılde vardı super dı ya anlatamam neyse konu dagılmasın benım resımlerı atcam sımdı saygılarımla ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |