![]() |
| | #31 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
-abi yazık sana da be, bi anime ayağına ne hale getirmişler.. sen tut, atraksiyon olsun diye koskoca draculanın adını ters çevir, böyle ucuza telefon konuşması sağlayan kartlar gibi bi isim ver.. e oldu mu şimdi? yazık be, sende insansın nihayetinde.. her yerin sökülüyo mu senin, her yerden çekiyon mu?.. :d (bu biraz arif'in karşısına çıkarsa gibi oldu)
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
abi gecende senın bır konunu actım dedım ahanda boyle karsınıza cıksa ne yaparsınız dıye rezıl ettıler senı ya ıyı makara oldun bence sen benı bırak once kupluce ye ugra orada dayı yı sor soylerler sana sonra kontrol kısıtlama sıstemını 9-10 ya da hıc acma gerek yok onun ıcın halledersın yanı ama bak annesı var ( benım de annannem olur ) ona dıkkat et onda ozel yetenekler var onun ıcın sevıyenı 1. sevıye ye getırmek zorundasın yoksa valla senı integra bile geri cagıramaz ![]() hadı abı kolay gelsın sana bak dıkkat et annesıne ![]() saygılarımla ...
|
| | |
| | #34 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 25-Ocak-2009 Bulunduğu yer: AnTaLYa Yaş: 18
|
onaa ççook bayıldığımı, hayranı olduğumu söylerim ve sonrada kelime-i şahadet getiririm...hehe..çünkü onun karşısında yapacak başka birşey yokk .. saygılarımla ...
__________________ = ![]() Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim.. Ve Gizlediklerimde Gizliyim.. Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin.. Aklım Sukütu Sever benim.. Çünkü çok agir ödeştik biz Hayatla.. Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim.. Üç Noktalar Koymaz Bana.. . Saygılarımla ... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 25-Ocak-2009 Bulunduğu yer: AnTaLYa Yaş: 18
|
buda güzel bir çözüm ama siz onları okurken o çooktaaann sizi öldürmüüüş olurr ama son bir istek olsun felan derseniz onu bilemem iştee tabi o da bunu anlarsaa.. ![]() saygılarımla ...
__________________ = ![]() Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim.. Ve Gizlediklerimde Gizliyim.. Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin.. Aklım Sukütu Sever benim.. Çünkü çok agir ödeştik biz Hayatla.. Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim.. Üç Noktalar Koymaz Bana.. . Saygılarımla ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |