![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Bunlar farklı olduğu için farklı bi konu açim dedim bu konuya çeşitli anime,çizgi niteliğindeki avatarlar paylaşımında buluncam şimdiden iyi çalmalar arkadaşlar:d:d:d ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
anime manyaklarına duyulur hepsi de kız bunların.. femi işte nolcek
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
|
çok sevindim... şimdi birazcık koyuyum:d öncekilere d koymuştum ama değişik koymaya çalılırm seçil özellikle senden bekliyorum![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birazda erkek anime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu da benim en sevdiğim anime resimlerinden biri:d
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |